Hogyan kezelitek, ha olyasmiben sértenek meg, ami másoknak nem fontos, csak nektek az? Van ilyen dolgotok?
Olyasmire gondolok, amik saját kényszeres kis dolgok, vagy rigolya, aminek a megemlítése, vagy az azon való fennakadás a többség számára nevetséges lenne?
Pl. engem iszonyúan zavar, hogy a párom elrontja az ncoreon a feltöltési arányomat. Mert én mindig mindent visszatöltöttem évekig, ő meg letölt egy csomó mindent, aztán törli is, mert nem azt akarta, stb. Egyszer már meg is büntettek miatta az oldalon. Nem tudom elképzelno azt a beszélgetést, ahol ezt előadom, de amúgy rendesen rosszulesik.
Nektek van ilyen?
Mindenkinek van ilyen. Sajnos ezeket le kell nyelni, mert ez tényleg csak a te szemedben probléma.
Amúgy én megértelek. Engem az idegesít ha meg sem nézi mit tölt le, csak kattint. Fele arányban mkv helyett iso-t tölt le, vagy feliratosan egy már szinkronizált filmet. 🙉🙈🙊
Ha már ncore, akkor nekem fontos volt az, hogy elérjem az 1 tb feltöltést. Nem tudnám megmondani, hogy miért, de a párom kinevetett érte. Az pedig alap, hogy mindent szépen visszatöltök.
Mondtak már olyat is, hogy (úgy általában) nem vagyok elég intelligens. Na az elég sértő volt. Azzal a személlyel nem is álltam többé szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!