Lányok, nektek mennyire fontos egy férfi kezei?
Mid gondoltok egy olyan férfiról aki rágja a körmét?
Mennyire fontos nektek az, hogy a férfinak ápolt kezei legyenek?
Fontos hogy szép tiszta legyen.
Apám autószerelő volt, de mindig ügyelt rá hogy tiszta legyen a keze. Egyszer ismerkedtem egy pasival aki kerti kisgépeket szerelt a szabadidejében. Bőrkeményedéses, fekete retkes ujjai voltak. A körme szélei is feketék voltak. Mindig azzal takarózott hogy ő kétkezű munkát végez, természetes hogy ilyen a keze. Kesztyűt nem viselt szereléskorm
Szerintem undorító. Ott van példának apám, aki főállásban szerelt (ő is csinált kisgépeket is) mégse volt retkes a keze.
Valamennyire fontos a kéz. Egyrészt a kinézete - az jó, ha formás, arányos, hosszabbak az ujjak, nem olyan "csököttek" 😀 ; másrészt az ápoltság, azaz ne legyen száraz a bőr, hosszúak, koszosak a körmök 🤮. A rágás nem zavar annyira, kivéve, amikor annyira rövidve van rágva, hogy kb. kilátszik a hús, attól kiráz a hideg 😬. Meg konkrétan a rágás folyamatát se szeretem látni.
De azért nem kosaraznék ki senkit, mert nem tetszik a keze. Csak meg szoktam nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!