A lányoknak tényleg ennyire nem fontos, hogy mennyire sportos egy csávó?
Itt most arra gondolok, hogy a lányoknak nem jelent tényleg semmi pluszt, ha egy srác izmos, vagy komolyan sportol valamit, ami nem foci? Konkrétan, ha meghallják a nők, hogy testépítek, vagy versenyszerűen boxolok, egyből kioffolnak. Ha viszont olyan sportágat csinálok, aminek a nevében benne van a foci, akkor az instant pozitívum. De ahogy észrevettem, az olyan focista testalkat is jön be minden nőnek. Ultravékony, és romszáraz. Egyik ismerősöm is, 63kg, 183cm-hez, és a nők odáig vannak érte.... De most kérdem én, a lányoknak miért taszító, ha valaki szeret komolyan sportolni, és figyel a testére?
Ráadásul ez régen nem így volt. Mikor kicsi voltam, mindenhol taylor lautner folyt a csapban, és az ő kidolgozott teste, a csajok meg odáig voltak érte. Ma kb. inkább gáznak tartják, sőt, azt is aki sportol, tapasztalatom szerint. Viszont nálunk, férfiaknál ez teljesen fordítva működik, csorgatjuk a nyálunkat ha meglátunk egy kidolgozott női testet, vagy ha megtudjuk ha egy lány sportol valamit. Vagy összevetve: a férfiakra tényleg ennyire jobban hatnak a vizuális dolgok?
(És itt most tényleg csak arra gondolok, hogy a lányok figyelembe veszik-e azt, hogy egy férfi sportol, semmi több.)
Egy dolog sportosnak lenni, és más elhivatottnak lenni benne. A testépítés már egy elég komoly szintje, a box meg az egyik legkevésbé szimpatikus küzdősport nekem. De ez nyilván személyes vélemény. Nehezen tudom elképzelni, hogy olyannal legyek, akinek ennyire fontos a sport, mert nekem nem az, azon túl, hogy fit maradjak, nincsenek nagy célkitűzéseim.
Én mondjuk a focistákat se szeretem. Az én típusom a magaskás, átlagos-vékony, sötét sűrű hajú férfiak, a bodybuilder külső így legkevésbé se vonz.
Dehogynem egy szexi csinos formás nőnek mindig az,sőt igazából mind vágyik izmos férfira,az más kérdés nem tudná megtartani ezért inkább be se vállalja.
Csak nézd meg milyen nőkkel mozognak az izmos férfiak mindnek csinos szexi nője van.
Nincs olyan, hogy "a lányok".
És de, sokaknak fontos, hogy ne kezdj el zihálni már attól, ha az ágyadtól elsétálsz a kanapéig.
Másoknak meg nem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!