Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csajok nektek miért fontos a...

Csajok nektek miért fontos a szépség?

Figyelt kérdés
Miért fontos nektek hogy szépek legyetek, jó alakotok legyen, és fiatalosan nézzetek ki? (Már akinek fontos)

2021. nov. 20. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Van aki szeret nem szép lenni? ...vagy nem értem a kérdést

Egyébként meg önbizalmat ad, ha úgy mész ki az utcára, hogy meg vagy magaddal elégedve.

2021. nov. 20. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha már okos nem vagyok akkor legalább szép legyek.
2021. nov. 20. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Egy nő az nézzen ki jól. Persze egy férfi is, nyilván. Ez ilyen vica versa. Ez alap dolognak kéne legyen MINDENKINEK, hogy ad a külsejére, eljár edzeni, egészséges életmódot folytat.
2021. nov. 20. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert meglátszik a fizetésemen, és azon is, hogy nyilvános helyen hogy kezelnek.

Ha nem sminkelek, nem festem a hajam, betegnek néznek, kevésbé udvariasak velem.

Ha ki vagyok pattintva, akkor több borravalót kapok, jobb eredménnyel tárgyalok, komolyabban vesznek a munkahelyen.

Az alaknak semmi köze egyébként az egészséghez, sok olyan nőt ismerek akik akkor kapták életük legtöbb bókját mielőtt az étkezési zavarral bevitték őket az elvonóra. A másik meg cukorbeteg, és direkt trükközik az inzulinnal, hogy vékonyabb legyen.

Mégis, ők a legjobb csajok a melóhelyemen 🤷‍♂️

2021. nov. 20. 17:09
 5/7 Metionin ***** válasza:
100%
Hogy jól érezzem magam a bőrömben, tudva hogy mindent kihozok a testemből, amit lehet.
2021. nov. 20. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:
20%

Hogy bejöjjenek nekem, prémium vagyok, nem állok szóba akárkivel, már hollywoodba is hívnak a gyászba

23F

Testépítő bajnok

2021. nov. 20. 17:44
 7/7 anonim ***** válasza:
83%

Mert az emberek többsége hatalmay hangsúlyt szentel neki. Én nem szeretném, hogy abban mérjenek, azért is tanultam rengeteget és azért is dolgoztam keményen. De úgy érzem, igazán esélyem sincs, ha nem stimmel ez is. Hatalmas kultusza van a szépségnek és a fiatalosságnak, főleg a férfiak fújják fel abnormálisan. Én pedig egyszerre alkalmazkodom és lázadok. Utóbbit úgy próbálom elérni, hogy azáltal, hogy végre rám figyelnek, próbálom azt megmutatni, ami szerintem fontos.

Dehát, ígysem kapok annyit a munkámért cserébe, mint egy prostituált. Látszik, kinek mi a fontos. :)

2021. nov. 20. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!