Csajok nektek miért fontos a szépség?
Van aki szeret nem szép lenni? ...vagy nem értem a kérdést
Egyébként meg önbizalmat ad, ha úgy mész ki az utcára, hogy meg vagy magaddal elégedve.
Mert meglátszik a fizetésemen, és azon is, hogy nyilvános helyen hogy kezelnek.
Ha nem sminkelek, nem festem a hajam, betegnek néznek, kevésbé udvariasak velem.
Ha ki vagyok pattintva, akkor több borravalót kapok, jobb eredménnyel tárgyalok, komolyabban vesznek a munkahelyen.
Az alaknak semmi köze egyébként az egészséghez, sok olyan nőt ismerek akik akkor kapták életük legtöbb bókját mielőtt az étkezési zavarral bevitték őket az elvonóra. A másik meg cukorbeteg, és direkt trükközik az inzulinnal, hogy vékonyabb legyen.
Mégis, ők a legjobb csajok a melóhelyemen 🤷♂️
Hogy bejöjjenek nekem, prémium vagyok, nem állok szóba akárkivel, már hollywoodba is hívnak a gyászba
23F
Testépítő bajnok
Mert az emberek többsége hatalmay hangsúlyt szentel neki. Én nem szeretném, hogy abban mérjenek, azért is tanultam rengeteget és azért is dolgoztam keményen. De úgy érzem, igazán esélyem sincs, ha nem stimmel ez is. Hatalmas kultusza van a szépségnek és a fiatalosságnak, főleg a férfiak fújják fel abnormálisan. Én pedig egyszerre alkalmazkodom és lázadok. Utóbbit úgy próbálom elérni, hogy azáltal, hogy végre rám figyelnek, próbálom azt megmutatni, ami szerintem fontos.
Dehát, ígysem kapok annyit a munkámért cserébe, mint egy prostituált. Látszik, kinek mi a fontos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!