Csajok! Van köztetek olyan, aki külsőre nagyon (elég) vonzó viszont nincs diplomája (nem is lesz) és teljesen átlagos munkát végez (tehát nem keres olyan egetrengetően sokat)?
"Ezt pedig nem tudom mással magyarázni, minthogy a szépség egy olyan extra motivációt és önbizalmat ad, amivel még egy átlagos képességű lány is simán megszerez egy diplomát."
Ez úgy hülyeség, ahogy van.
Talán onnan, hogy van ott ismerősöm.
Plusz nézz körül egy vendéglátós, vagy egy bolti eladó képző iskolában. Tele van jó csajokkal.
Amit írsz, abban annyi igazság lehet, hogy minimálbérből és napi 8-10 óra munkával nehezebb kigazdálkodni a pénzt és az időt, ami a jónőséghez kell.
"Ezt pedig nem tudom mással magyarázni, minthogy a szépség egy olyan extra motivációt és önbizalmat ad, amivel még egy átlagos képességű lány is simán megszerez egy diplomát."
XD
Te olyan őszintén buta vagy.
Én több ilyen lányt is ismerek. Érettségi a legmagasabb végzettségük. Minimálbérért dolgoznak. És szépek.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!