Csúnya férfinak vagy csúnya nőnek könnyebb párt találnia?
Tudom ez sok mindentől függ.
De ha most csak így leegyszerűsítve nézzük a kérdést szerintetek melyik nemnek könnyebb párt találnia?
Csúny nőnek vagy csúnya férfinak?
"Egy csúnya nőt ha komoly kapcsolatra nem is vállalnak a férfiak,de szexre még megfelelő egy csúnya ápolatlan nő is,a férfiak rámozdulnak bármilyen nőre fòleg a "szűkösebb" időkben.
Megkapják a kielégülést egy csúnya nőtől is,ha nincs ló jó a szamár is alapon."
És ennek örülni kell?
Amúgy is párválasztásról beszélünk, nem arról, hogy kiből lesz előbb potenciális szexbaba.
Szerintem az sem teljesen igaz, hogy csak a nők vágynak érzelmekre, és kapcsolatra.
Szerintem a normális férfiak is arra vágynak.
Sok férfi van, akinek egy alkalmi numerától nem lesz sokkal boldogabb az élete, mert nem azt keresi.
Ez férfiakra is, és nőkre is igaz, persze egyetértek abban, hogy a nőkre kicsit jobban vonatkozik ez.
Sok férfi van, akinek nem megy a szex érzelmek nélkük, és szerintem ez teljesen normális dolog.
A férfiak ugyanúgy vágynak a szeretetre, a kapcsolódásra.
Szóval az egyetlen érv, hogy nem mindenki, aki ideig-óráig ellenne a csúnya nővel akarja hozzákötni az életét meg normális. Ez is szörnyű érv, mert a férfihoz sem kötné magát mindenki, aki egyszer aláfekszik, és a férfi szexpartnerei között is van, akinek nem kifogástalan a mentális állapota. De több alma közt több lesz, ami nem rothadt. A csőnya nő 100 kérője között nagyobb esélyjel van aki hűséges lenne hozzá és normális, mint a csúnya pasi 0 kérője között.
Nem lőttem nagyon mellé ezzel az érzelmi alapon vote-olással, downvote továbbra is van, értelmes érv nincs.
#29 Ja. Azért van tele az online dating egy éjszakás kalandot kereső nővel. Mert a nők már csak ilyen finom lények, soha nem olyan állatiasak mint azok a fránya férfiak. Ne légy már ennyire naiv.
Szerintem egyébként a magányos nő is kb ugyanúgy vágyik az intimitásra, mint a magányos férfi, csak neki majdnem minden esetben elérhető.
33, vicces hogy az online dating-et említed. Dolgoztam ilyen cégnek, aki viszi ezeket az oldalakat, appokat. Az volt a dolgom mint ott mindenki másnak. Hogy kamu profilok mögé bújva beszélgessek kiéhezett pasikkal, hadd vegyék csak a krediteket. Csak mondom hogy a társkeresőkön a női profilok 95%-a kamu és a munkáját végzi mikor beszélget veled.
Akarsz még a naivitásról beszélni vagy inkább hagyjuk?
Amúgy én voltam magányos nő valaha. Ezerszer inkább egy jó maszti mint egy érzelemmentes reszelés valakivel.
A nők nagy része csak érzelmekkel vegyítve élvezi a szexet. Az ad neki értelmet. A sima fizikai szükségleteket egyedül is meg tudják oldani.
34.
Jó, hogy ezt elmondtad, sajnos saját bőrömön is megtapasztaltam. Nagyon sok esetben arra megy ki a játék, hogy az ember befizesse a havi díjat, vagy kreditet vegyen, vagy emelt számra küldje az üzeneteket, stb
Ha valahol 90 es számra kell üzenetet küldeni, az már eleve gyanús.
Ha tisztességes a dolog, akkor miért nem lehet normál hálózatba. ?
Vagy amikor 55 évesen 28-32 éves cicababák azt írják, hogy pont én vagyok az esete.
Na persze. Higgyem is el.
Sajnos a netes társkeresés nagy üzletté vált. Kihasználják azt, hogy akinek nincs társa, az el van keseredve, és szinte mindenbe belemegy.
Igen, egyébként nem is tudtam sokáig csinálni, gusztustalan az egész és sajnáltam a férfiakat.
Mondjuk azt is meg kell említeni hogy az sem semmi amit ők csináltak. Rögtön a szex téma meg rögtön farokkép. Nem így kell meghódítani egy nőt.
Sajnos igazad van.
Számtalan helyen hallom, hogy a férfiak már az első randin fektetni akarnak.
Az intim képet meg nem is értem. Az annyira szükségtelen rögtön az elején, mert pont azon nem múlik semmi.
Az udvarlás, a meghitt vacsora egy beszélgetéssel, szál rózsával a végén, ezek már sajnos kihaltak.
29-es
Ez egy nagy baromság!
Magányos nők társra vágynak és érzelmekre és nem arra,hogy szexbábúk legyenek. Persze!:D
Egy nőnek sem kötelező alkalmi szexpartnernek lenni,főleg egy idegennel!
Amúgy csak megkell nézni a szórakozóhelyeket mennyi ribi van akit egy kis beszélgetés és 1ital után ellehet vinni 1körre vagy amikor egyedülálló nők úgy indulnak szórakozni,hogy az este szexelni fognak egy idegen férfivel,de vannak olyanok nők is akin egy este végig mennek öten,de ez a szórakozóhelyes csak egy példa volt a ribikre. Gondolom az ilyen nők is nagyon magányosak,társra vágynak és érzelmekre! :D szegény nők!:(
Igen,párkeresésről volt szó és nem szexpartnerről,de ha egy csúnya nőt csak szexre használnak akkor az a csúnya nőnek több mint a semmi! Egy csúnya férfit nem fognak a nők kihasználni,de egy csúnya nőt igen! Egy csúnya férfinek bekell érnie a semmivel vagy a fantáziájával és a kezével.
Pontosan így van.
Csúnya nőnek, ha jó alakja van, csinos, vékony, kedves, van jó kis popsija, melle, akkor neki sikeres lesz az élet. Ezek elég erős fegyverek.
Csúnya férfinek viszont semmilyen fegyvere nincs. Talán egy nagyon jó anyagi körülmény, nagyon jó egzisztencia, de ez sem biztos.
Úgy tapasztalom, hogy a jó kinézet, a sármosság, a szépség, mostanában fontosabbak lettek a pénznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!