Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csúnya férfinak vagy csúnya...

Csúnya férfinak vagy csúnya nőnek könnyebb párt találnia?

Figyelt kérdés

Tudom ez sok mindentől függ.

De ha most csak így leegyszerűsítve nézzük a kérdést szerintetek melyik nemnek könnyebb párt találnia?

Csúny nőnek vagy csúnya férfinak?

2022. febr. 24. 13:44
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Most igazából nem tudom, hogy mi van. XD

A szavazás nem ezt mutatja.

2022. febr. 24. 16:32
 12/46 anonim ***** válasza:
31%
Igen,de aki arra szavazott,hogy egy csúnya férfinak könnyebb párt találni az írja már le,hogy miért vagy a tapasztalatait.
2022. febr. 24. 16:39
 13/46 anonim ***** válasza:
23%

12.

Mert nem vesz észre senki. A kutya se néz rád, nem hogy szem kontaktus, vagy valami ilyesmi legyen.

Vegyük végre tudomásul, hogy nő uralom lett a társkeresés terén.

Egy viszonylag szép arcú, arányos testalkatú nőnek 100-150 kérője van.

Nyilván, hogy a legszebbet fogja választani.

Társkeresőn, a férfiak alig kapnak levelet. Egy valamire való nő, akár 100 at is.

Én egy átlagos, de jó kinézetű, ápolt jól öltözött 55 éves férfi vagyok. Mégis. Rám se néz senki sehol. Észre sem vesznek sehol, pedig társat keresek.

Vajon miért van ez?

Azért, mert "csak" átlagos vagyok. Ma egy férfinek nagyon szépnek, szinte Adobisznak kell lennie ahhoz, hogy egy nő kiválassza.

Túlsúly nem lehet egy gram sem, pocak egy pici sem, legyél minimum 180 cm, legyen dús, barna hajad.

Ha esetlek őszülő hajad van, és elől kicsit kopaszodsz, arról már ne is beszéljünk.

Elszaladnak a nők. Örüljek, hogy nem köpnek le.

Régen egy jóképű, őszülő férfi sármosnak számított.

Ma kis híján leköpik a nők.

Tehát a tény az, hogy ma egy férfinek nagyon szépnek kell lenni, ha társat akar, egy nőnek elég ha csinos.

Megfog fordúlni a világ hamarosan.

A férfiak fognak járni kozmetikushoz, pedikűröshöz, arzmasszázsra, ráncfeltöltésre,haj festésre, mert másképp nem kelünk el a "piacon."

Lehetne még mit írni, de röviden, tömören ez a lényeg.

2022. febr. 25. 11:15
 14/46 anonim ***** válasza:
33%

Remélem most már érted a dolgot 12 eske.

Kicsit betekintést adtam neked a mai társkeresés világába.

Na és arról már nem is beszélek, hogy elvárás a diploma, a jó munkahely, jó fizetéssel.

Ez szinte minimum elvárás.

Olyan, hogy pék vagy, vagy autószerelő, vagy közmunkás, és majd lesz párod ?

ÁÁÁÁ. Ébredjél föl előbb.

13.#

2022. febr. 25. 11:24
 15/46 anonim ***** válasza:
12%

Igen így van ahogy írtad! Ez az igazság! Nem tudom miért pontoztak le téged.

Amúgy képben vagyok ezzel a dologgal csak kíváncsi voltam arra,hogy aki azt állítja,hogy egy csúnya férfinak könnyebb párt találnia az miért állítja ezt amikor ez nem így van! Ezt a 9-es válaszban kifejtettem.

2022. febr. 25. 18:22
 16/46 anonim ***** válasza:
20%

Én tudtam, hogy lefognak pontozni, ettől függetlenül úgy gondoltam, hogy mégis leírom az igazságot.

Egyébként megsúgom neked, hogy a minuszokat tuti, hogy nőktől kaptam, akik ugye mélységesen nem értenek ezzel egyet.

Nem minuszolni kell, hanem leszálni a földre, és értékelni kell a férfiakat minden szempontból.

Ne csak az számítson, hogy hol lakik, milyen autója van, hány bankszámlája van, esetleg van e nyaralója Dominikán, és gyönyörű e a teste, meg az arca.

Számítson az is, hogy tud e szeretni, tud e simogatni, tud e kedves lenni, tud e nőként kezelni.

Régebben csak ezek számítottak.

13-14#

2022. febr. 25. 19:08
 17/46 anonim ***** válasza:
27%
Abban én is biztos vagyok,hogy a nők pontoztak le,de ők szavaztak arra is,hogy a csúnya férfiak könnyebben találnak párt,de EZ NEM ÍGY VAN!
2022. febr. 25. 20:30
 18/46 anonim ***** válasza:
15%

"Facebookon néha benézek a társkereső csoportokba,a legviccesebb és legszánalmasabb amikor a 3gyerekes csüngőhasú putriszökevénynek aki a sparhelt vagy a putri előtt pózol vagy a 50körüli leépült "milfnek" írogat 40-50 férfi a képe alá,hogy csinos vagy,de szép vagy,bombanő vagy beszélgessünk stb. :D"

Ez amúgy, én is láttam már ilyesmit. Kíváncsi vagyok, milyen mentális gimnasztikát végeznek a férfira voksolók? Ha egyáltalán meggyőzik magukat és nem érzelmi alapon x-elnek, amit amúgy valószínűbbnek érzek.

Egyszer egy nőismerősöm valami ilyesmit rakott ki sztoriba "minden nőnek van egy messenger beszélgetése, ahol egy férfi önmagával beszélget", nyilván van benne kis túlzás, de akkor is jól rámutat az erőviszonyokra, sz*rni csak fentről lehet és általában nem a férfiak sz*rnak.

2022. febr. 25. 23:21
 19/46 anonim ***** válasza:
45%

Az a baj itt kedves kommentelők, hogy nagyon szűklátókörűen közelítitek meg a kérdést. Az egyszerűség kedvéért a női párválasztást vegyük le 3 tényezőre: kinézet, pénz és személyiség. A nőknek a listáján közel sem a legfontosabb tényező a kinézet ezek közül. Viszont ezek olyan tényezők amik szorosan kapcsolódnak. Tehát ha valakinek jól kereső munkája van nem csak azt jelenti, hogy pénze van, hanem a legtöbb esetben tanult ember, akit megbecsül a munkahelye, és nagyobb akaraterőre vall mind a tanulás mind a ranglétra megmászása, mintha valaki mèg 40 évesen is egy minimálbéres alapbeosztásnál jár. Soroljuk az illető eszét a személyiségéhez, mert magasabb EQ és IQ az ember általánosságban jobb társasággá válik, akivel az ember szívesen tölt időt. A külső pedig nagyban függ az előbbitől, mert leginkább ápoltsági és nem genetikai kérdés. Tiszta haj, normális ruha, egészséges fogak, nem elhanyagolt test. A nők ezeket nézik, nem a tökéletes genetikai arányokat keresik. Tehát az eredeti kérdés azért nem állja meg a helyét csak így, mert a csúnya férfi buktatója sem a csúnyasága, hanem a többi tényező, meg az, hogy nem is próbál javítani a kinézetén. A csúnya férfi tehát könnyen is találhat pàrt ha jól megy neki és/vagy jó a személyisége, ha nem talál, akkor ezek is hiányoznak, de aki csúnya, tehát nem ad magára, szörnyű személyiséggel még rosszul is keres, az nem tudom mivel szeretne meghódítani egy nőt.

(Tegyük hozzá, hogy ezek a tényezők mérlegszerűen helyettesíthetik egymást, tehát ha az ember csúnya pénz nélkül, akkor a személyiségével kell kompenzálnia ezeknek a hiányát. Volt aki itt sírt a kommentekben, hogy a nők milyen anyagiakat “vàrnak el” tőle. Na neki üzenném, hogy tessék a másik két fronton kompenzálni, és máris nem kell majd senkinek a pénztárcájában turkáljon.)

“Vegyük végre tudomásul, hogy nő uralom lett a társkeresés terén.

Egy viszonylag szép arcú, arányos testalkatú nőnek 100-150 kérője van.”

Ezen a komment részleten különösen megakadt a szemem, mivel a kérdésben csúnya nőről volt szó, akkor itt most miről is beszélünk . Egy szép arcú arányos testalkatú nő nem csúnya.

“ A férfiak fognak járni kozmetikushoz, pedikűröshöz, arzmasszázsra, ráncfeltöltésre,haj festésre, mert másképp nem kelünk el a "piacon."”

Ezzel pedig a kedves kommentelő igazolta saját magának, azt a rengeteg plusz dolgot aminek a nők ALAP, hogy kiteszik magukat, hogy kelendőek legyenek a “piacon”. Nem ironikus kicsit azon sírni , hogy majd a pasiknak is ez LESZ az elvárás, amikor a nőknek már rég az? Rengeteg plusz pénz és idő amit a nők magukra költenek, hogy jobban tetszenek a férfiaknak, annyira alapelvárás már, hogy észre sem veszitek. Arcápolás, hajápolás, szőrtelenítés, edzés, sminkelés, és mindezt csak azért, hogy “piacképesek” legyenek , majd a férfiak őket fogják átlagosnak nevezni. Ezek hiányában, pedig csúnyának, hiába van meg az alap higiénia, tiszta haj, tiszta ruha, stb. ami egy férfit már fel tud hozni átlagos szintre.

(A tanulást és munkát itt azért nem említenèm, mert sok pasit negatívan érint, ha egy nő többet keres vagy magasabb szintű végzettsége van, szóval azt elég kétoldalú lenne belevenni.)

“Számítson az is, hogy tud e szeretni, tud e simogatni, tud e kedves lenni, tud e nőként kezelni”

Mert aki jól néz ki az nem tud? Ez sem másabb, mint egy állásinterjú, a jobb jelöltet fogják választani, szóval ha nincsenek meg a külső adottságaid, valamivel kompenzálnod kell, mert azért ezek itt nem olyan komoly feltételek amit megadtál, amit ne üthetne meg valaki több pénzzel vagy jobb kinézettel is, és ebben az esetben miért ne őt kéne válasszák?

Azért szavaztak többen a csúnya férfire, mert míg a férfiaknak egy negatívan tulajdonságot könnyebb kompenzálni az említett egyebekkel, mivel egy nő összetettben választ, mind3 kategóriát mérlegelve, addig a férfiak fő párválasztási szempontja a külső. A férfiakat kevésbè lehet kompenzálni azzal ha valaki kedves, vagy van pénze.

Ha pedig el szeretnétek gondolkodni, hogy személy szerint nektek miért nincs párotok, akkor abban könnyen segíthetek. Feltételezem más helyeken is ilyen stílusban beszéltek a nőkről, bármilyen tisztelet nélkül, ez pedig a legnagyobb “turn-off” amit egy férfi produkálhat. Egy épeszű nő se fog összejönni egy olyan valakivel, aki így, ilyen degradáló stílusban nyilatkozik / nyilvánul meg általánosságban a nőkről:

~ Nem minuszolni kell, hanem leszálni a földre, és értékelni kell a férfiakat minden szempontból

~ Ha egyáltalán meggyőzik magukat és nem érzelmi alapon x-elnek, amit amúgy valószínűbbnek érzek.

~ csüngőhasú putriszökevénynek

és inkább hadd ne soroljam tovább ...

2022. febr. 26. 01:08
 20/46 anonim ***** válasza:
43%
19, tökéletes komment. Remélem, legalább a fele eljut azokhoz akikhez szólt. Bár nincsenek illúzióim.
2022. febr. 26. 08:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!