Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, egy ilyen vézna,...

Lányok, egy ilyen vézna, formátlan testű férfinak van esélye párkapcsolatra vagy senki nem fanyalodna rá?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 16. 18:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%
Férfiként mondom, miért ne lenne? A deszka lányoknak is van csávójuk🤷‍♂️
2021. aug. 16. 18:43
 2/21 anonim ***** válasza:
74%
Ne ilyen harisnyanadrágban járj, hanem bővebb szárúban. És a fejeden, a viselkedéseden áll minden.
2021. aug. 16. 18:48
 3/21 Kecskeember ***** válasza:
80%
( Nem lány ) Ha jól tudom elhagytuk az őskort és azóta az emberek többségének jobban tetszenek a vékonyabb egyének. ( Lehet, hogy abszolúte hülye vagyok, de ez az én meglátásom )
 4/21 anonim ***** válasza:
27%
Igen lehet barátnője, akkor is ha ilyen magas fickó.
 5/21 anonim ***** válasza:
37%
Sose hagyd ki a lábnapot.
 6/21 anonim ***** válasza:
58%

#1: Lányként mondom: a deszka lányok is ugyan olyan felépítésű srácokat kedvelnek, mint a topmodellek.

Amúgy meg persze. Általában mindenki beletörődik, hogy nem a fehér herceghez fog hozzámenni. Van akinek több idő kell ehhez, van akinek nem. Tehát a legtöbbeknek közel sem számít annyira a kinézet, mint a belső tulajdonságok.

7/21 A kérdező kommentje:

A bővebb szárú még hülyébben áll. Amúgy a fejem is nagyon ocsmány.

De mennyi az esélye erre, 1-2%?

Nem szoktam edzeni.

2021. aug. 16. 18:52
 8/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem az volt a lényeg hogy majd a deszka lányoknak fog tetszeni🤷‍♂️ A vékonyabb, esetlegesen kevésbé nőies lányok is találnak az ízlésüknek megfelelően párt, akkor egy kevésbé férfias/ vézna fiú miért ne találna?
2021. aug. 16. 18:52
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy tök átlagos testalkat, maximum a gykn számít rossznak. Sok ilyen típusú haveromnak van barátnője. Én ennél vékonyabb vagyok és nekem is volt. Nem ezen fog múlni. Viszont, ha előadod ezt a lehordom magam és várom a dicséreteket féle önsajnálatot azzal minden lányt el fogsz riasztani.
2021. aug. 16. 18:57
 10/21 anonim ***** válasza:
51%
A szűk farmert nem neked találták ki.
2021. aug. 16. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!