Lányok, egy ilyen vézna, formátlan testű férfinak van esélye párkapcsolatra vagy senki nem fanyalodna rá?
2021. aug. 16. 18:41
1/21 anonim válasza:
Férfiként mondom, miért ne lenne? A deszka lányoknak is van csávójuk🤷♂️
2/21 anonim válasza:
Ne ilyen harisnyanadrágban járj, hanem bővebb szárúban. És a fejeden, a viselkedéseden áll minden.
3/21 Kecskeember válasza:
( Nem lány ) Ha jól tudom elhagytuk az őskort és azóta az emberek többségének jobban tetszenek a vékonyabb egyének. ( Lehet, hogy abszolúte hülye vagyok, de ez az én meglátásom )
4/21 anonim válasza:
Igen lehet barátnője, akkor is ha ilyen magas fickó.
6/21 anonim válasza:
#1: Lányként mondom: a deszka lányok is ugyan olyan felépítésű srácokat kedvelnek, mint a topmodellek.
Amúgy meg persze. Általában mindenki beletörődik, hogy nem a fehér herceghez fog hozzámenni. Van akinek több idő kell ehhez, van akinek nem. Tehát a legtöbbeknek közel sem számít annyira a kinézet, mint a belső tulajdonságok.
7/21 A kérdező kommentje:
A bővebb szárú még hülyébben áll. Amúgy a fejem is nagyon ocsmány.
De mennyi az esélye erre, 1-2%?
Nem szoktam edzeni.
2021. aug. 16. 18:52
8/21 anonim válasza:
Nem az volt a lényeg hogy majd a deszka lányoknak fog tetszeni🤷♂️ A vékonyabb, esetlegesen kevésbé nőies lányok is találnak az ízlésüknek megfelelően párt, akkor egy kevésbé férfias/ vézna fiú miért ne találna?
9/21 anonim válasza:
Ez egy tök átlagos testalkat, maximum a gykn számít rossznak. Sok ilyen típusú haveromnak van barátnője. Én ennél vékonyabb vagyok és nekem is volt. Nem ezen fog múlni. Viszont, ha előadod ezt a lehordom magam és várom a dicséreteket féle önsajnálatot azzal minden lányt el fogsz riasztani.
10/21 anonim válasza:
A szűk farmert nem neked találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!