Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, egy ilyen vézna,...

Lányok, egy ilyen vézna, formátlan testű férfinak van esélye párkapcsolatra vagy senki nem fanyalodna rá?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 16. 18:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
Az én férjem ennél jóval vékonyabb, igaz ő crohn betegség miatt, de nekem így is tetszik, hogy 65kg meg 85kg-val is tökéletes volt 175cm-hez. Az "ocsmány fej" is relatív, régebben full szerelmes voltam egy srácba, aki komolyan mondom elképsztően hasonlított Dobbyra a Harry Potterből.
2021. aug. 16. 19:17
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

Tucatjaval latok az utcan ilyen testalkatu pasikat, es sokaknak meg baratnoje is van. A fejeden nem sokat valtoztathatsz, jo fodrasz, fogorvos, es kozmetikus viszont tetszetosebb kepet adhat vissza.

Te testalkatilag vagy vekony labu, a felsotesteddel abszolut nincs gond.

Ha nem tetszik amit a tukorben latsz, akkor ellehet menni kondiba, es ragyurni tobbek kozott kicsit a labaidra.

Ha meg ehhez nincs kitartasod, akkor az arcodat tedd szebbe, ha ugy erzed nem jonnek a nők. A jelenlegi testalkatod sem akadayozo tenyezo igazabol.

2021. aug. 16. 19:21
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Lehet én vagyok vak, de nekem ez krvra nem vézna. Inkább átlagos, múlt héten a Balatonon nyaralva, iszonyat ritka volt aki görög isten alkattal rendelkezett, tök átlagos, vagy rosszabb volt mindenki, jó csajokkal mellettük.
2021. aug. 16. 19:22
 14/21 anonim ***** válasza:
91%

Fotó alapján semmi baj a testalkatoddal.

Ha téged zavar, akkor kezdj el valami sportot.

És ahogy írták, az ocsmány fej is relatív.

Inkább egy kis önbizalomra lenne szükséged.

2021. aug. 16. 19:22
 15/21 A kérdező kommentje:
A válaszok alapján első körben a lábaimmal kellene kezdeni valamit hogy normálisan nézzek ki. Nekem is feltűnt hogy nagyon vékonyak, főleg a vádlim...viszont azt is olvastam hogy nagyon nehezen fejleszthető, nagyrészt genetikán múlik hogy vastag-e vagy vékony. Szóval eléggé meg vagyok lőve úgy érzem, de utána fogok járni alaposabban hogy milyen módszerekkel lehet erősíteni.
2021. aug. 16. 20:04
 16/21 anonim ***** válasza:
86%

Ez mitől vézna?

Egyáltalán nem vagy sovány, ráadásul szerencsés alkatod van, ha a karod és a mellkasod nem gyúrástól, hanem genetikailag ilyen.

2021. aug. 16. 20:24
 17/21 anonim ***** válasza:
79%
Én nő vagyok. Semmi gond az alakoddal, nem vagy vézna vagy formátlan. Lehet, hogy picit vékony a lábad, de attól még nem csúnya egyáltalán. Ne ilyen szűk nadrágot hordj szerintem, sportolni annyit sportolj, amennyi az egészségednek kell, ne feszül rá, hogy hogy nézel ki, mert szerintem teljesen jó, normális alakod van.
2021. aug. 16. 20:34
 18/21 anonim ***** válasza:
85%
Szeles vallak, ez genetikailag adva van, sporttal se lehet csinalni, orulj neki. A farmer rosszul all, ne ilyet hordj, meg van oldva.
2021. aug. 17. 03:37
 19/21 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem sem vagy vézna.
2021. aug. 17. 18:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem se vézna, főleg ha fiatal
2021. aug. 19. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!