Az oroszok többen miért választották az öngyilkosságot fiatal katonaként, amikor megtudták, ki kell vonulniuk Magyarországról? Felvételeken is látni hogy volt aki sírt.
Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 20:48
3/11 anonim válasza:
Én olyat hallottam, hogy amikor letelt a szolgálati idejük és vissza kellett menniük, akkor lettek némelyek öngyilkosok.
Pedig nem úgy éltek, mint mi: be voltak zárva a laktanyákba, és értelemszerűen alig kaptak valamit abból a másféle életből, amit mi éltünk a szovjetunióbeli emberhez képest.
4/11 anonim válasza:
Ja mert ti nem tudjátok milyen pl. Moszkvàban gyerekként elàjulni a hidegtől sorban állás közben. Nem volt ott olyan jó élet mint Magyarországon. Főleg az Uràlon túl.
5/11 anonim válasza:
A Szentkirályszabadjai Szellemváros egykor szovjet laktanyaváros volt, kb. Paradicsom volt a ruszki katonáknak az ottani élet.
8/11 anonim válasza:
Amikor öngyilkosságot követték el, hol látható felvétel a síró katonákról?
9/11 anonim válasza:
Sok régi Tv híradó amin sírnak.
10/11 A kérdező kommentje:
nem tudom a nevét a doku anyagnak
2022. febr. 23. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!