A férfi, vagy a női test az esztétikusabb?
Melyik "a férfire" és melyik "a nőre" gondolsz?
Sinter Zoli meg Vámpír Ági?
https://www.youtube.com/watch?v=m3hRlpDWZOo
Vagy mondjuk Hupczik Vivien? Mű száj, mű csöcsök, de azért sportos suna.
https://www.youtube.com/watch?v=Z1APqXrNhp8
Vagy Molnár Beb@@szós Krisztián?
"Te is szűz lehetsz még és csak képeken láthattál női nemi szervet."
Nem vagyok szűz, és hetero nő vagyok, képeken se nézegetek női nemi szerveket.
Bocsika 15 ös, ha egy kötsögnek baja van a női testtel, az még nem a pasik!
És fel nem foghatom, hogy képzelnek el emberek esztétikus női testet mell nélkül. Mi bajuk van a mellel? Rossz emlékek szopós korukból? Muszáj volt papizni, pedig nem is akartak? Pffff.
Szerintem mindkét test, a női is, és a férfi is lehet nagyon szép.
Minden a magasságtól, és a kilóktól függ.
Ha minfkettő rendben van akkor a női test lehet gyönyörű, a férfi meg szép sportos, gusztusos.
Ha viszont nincs rendben a magasság és főként a testsúly, akkor lehet akár borzalmasan csúnya is mindkettő.
1. es hozzászóló.
Felnézek rád, mert ritkaság, hogy valaki tud ennyire őszinte lenni, és elismerni az igazságot, a te helyzetedben. 👍
Sajnos igen.
Akárhogy is nézzük, a férfi nemiszerv az inkább látványos, élvezezes, főleg ha jó nagy és vaskos, de szépnek semmiképp sem mondható.
A nők csak épphogy elvannak vele, de megveszve sajnos nincsennek érte. Nem epekednek utána, ha van akkor van, ha nincs, akkor sem dől össze a világ.
Korán sem úgy, mint mi férfiak, akik szinte megtudnánk őrülni a puncuskáért.
Sajnos ennek a magyarázata az is, hogy a magányos emberek 80%-a férfi.
A szép nők kiszúrják a szép férfiakat, a maradék meg mehet a levesbe.
Ha így halad a világ, akkor meg mehetünk vissza katonának, ezért talán így jobb is ha nincs párunk.
Ha meghalunk nem hiányzunk senkinek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!