Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan fogadjam el így magam?

Hogyan fogadjam el így magam?

Figyelt kérdés
30-as pasi vagyok. Nem születtem valami magasnak, a hangom mint egy rosszul mutálódott srácnak, rendkívül gyerekes fejjel áldott meg a sors. Pl: arcszőr kb nulla. Kevés barát, párkapcsolat nincs. Nehezen merek már megszólalni, megjelenni, mert mindig az az érzésem, hogy kinevetnek. Sokszor hallottam ahogyan a hátam mögött kibeszélnek épp a kinézetem, vagy hangom miatt.

2022. febr. 19. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Az élet mottója. Változtass vagy szard le. Fogadd el magad mert ha valami más lenne rajtad vagy benned az már nem te lennél. Rázd le magadról mások véleményét ha te elfogadod magad igy és kihasználod a cuki szőrtelen arcodat és az alacsony teperős alkatod akkor magabiztosabb leszel és senki nem fog kibeszélni mert látják hogy semmi értelme. Ha kicsit pimasz vagy még vissza is szólhatsz én például mindog azt mondom hogy reklamálni a gyártónál lehet.

Ha te nem fogadod el és hajtod a te javadra akkor másoktól se várj ilyesmit.

Szurkolok neked! Vedd észre a jót! Amid van, amilyen vagy, amit elértél!

2022. márc. 9. 06:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi 😏
2022. márc. 10. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Pakolj fel magadra izomkilókat, és ettől lehet, megjönne az önbizalmad. Az a legrosszabb, ha ez nincs meg, mert a barátkozásoknál fontos hogy ki tudd bontakoztatni személyiséged. Például ha valaki egy extrovertált mókás ember, sokkal könnyebben köt új ismeretséget, de ha önbizalomhiányos, akkor nem is lesz ilyen.
2022. ápr. 2. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:
56%

Elsőként ajánlanám a pszichológust. Az hogy nincs kapcsolatod, barátaid annak ellenére hogy szeretnél, nem a külsődön múlik, valami mélyebb dolog állhat a háttérben.

Másik pedig hogy mindenki jól és egyre jobban tud kinézni magához képest, te is folyamatosan tudsz javítani a külsődön ha nem vagy vele elégedett. Járj edzeni, válassz valami jó hajat, öltözz normálisan.

2022. ápr. 3. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!