Hogyan fogadjam el magam?
Elég fiatal vagyok még, de sehogy sem tudom elfogadni magam.
Kb 165 cm, széles csípő vastag combok valamennyire vékony a derekam. Legalábbis vékonyabb mint a csípőm az biztos. Viszonylag nagy fenék, de zsíros🤨
Az is zavar, hogyha felfogom a hajam a babahajak nem bírnak megülni a seggükön hanem össze vissza állnak.
Krumpli orrom van🙄
Kettő fogam hegyesen is áll, mint a vámpíroknak.
Barna haj, kék szem egyébként.
A barátnőim sokkal szebbek és csinosabbak nálam.
😩
13/ l
13 évesen ezen nem kell aggódnod,én 16 vagyok és hasonlóan nézek ki. De engem nem zavar az a pár kiló felesleg magamon,majd leadom egyszer előttem van az élet. Viszont érdemes lenne erről picit beszélgetned a szüleiddel,esetleg sport? Az se baj ha nem de lehet hogy attól lehet jobban fogod magad érezni.
Rengeteget fogsz még változni az évek alatt szóval semmi baj sem lesz. Esetleg a babahajakra egy minimális zselé? Hullámcsat? Vagy asszem van valami új cucc amit a babahajakra lehet kenni és lent maradnak,ha megtalàltam belinkelem^^ A fogakkal semmi baj,az sokkal gázabb ha pl. sárgák. Egyébként én is kékszemű és barnahajú vagyok:3
Egyébként mitől érzed úgy hogy a barátnőid szebbek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!