Hogyan fogadjam el magam?
hogyan legyen tobb onbizalmam es szeressem azt amit a tukorben latok? hogyan elegedjek meg magammal es ne lassam csak a rosszat magamban? szeretni akarom magam de nem megy. szeretnek magabiztos lenni, mert tudom hogy az kihat az ember megjelenesere is.
17 vagyok, sokak szerint szep, meg sosem csunyaztak le, de egyszeruen megis keptelen vagyok elhinni hogy az vagyok mert magamnak nem tetszem
Gondold vegig elsosorBan, hogy mit nem fogadsz el magadon. Biztos van olyan, amit nem fogadsz el. Maskulonben nem aggodnal.
Ha ez megvan, akkor tegyel ellene. Sokan leegyszerusitik azzal, hogy nem lehet tenni. De igen, az esetek 90%-aban olyan onertekelesi gondok vannak a hatterben, amik csupan kitartassal elfogadhatoak.
Regen elegge passziv beallitottsagu szemely voltam. Mikor Szabo Peter konyvet elkezdtem olvasni, radobbentem, hogy nekem megfelelt ez az eletstilus, hogy negativ vagyok, es meghallgatnak korulottem. Nem tettem ellene- tul egyszeru lett volna- es csak ,, elveztem “ a negativsagot.
Ha feldolgozod magadban, hogy igenis fontos, hogy elfogadd magad, es tenni szeretnel, akkor meg egy lepessel elorebb kerulsz.
Ezt kovetoen tenned kell ellene. Amivel csak tudsz...
Mi tenne elfogadobba?
Van ami akadalyoz abban, hogy elfogadd magad?
Ha igen, mi? Es mit tehetsz, hogy megszunjon ez a negativ tenyezo?
Hosszas procedurak mellett merlegeld aZ alabbi kerdeseket.
Akar papirra is irj fel celokat, teendoket.
Ha vegrehajtod az egyes celjaidat, akkor az onbizalmad is noni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!