Igaz, hogy a vallásos emberek között van a legtöbb ésszerű takarékos, a nem vallásosok között pedig az erőn felül költekezők és a zsugoriak vannak többen?
Figyelt kérdés
Mert így figyeltem meg.2022. febr. 23. 06:00
1/9 anonim válasza:
na akkor itt egy hívő, aki rohadtul nem tud takarékoskodni: én
2/9 anonim válasza:
Én viszont nem vagyok vallásos egyáltalán, de igyekszem mindig félretenni. Ha nem adok pénzt egy betintázott csövesnek akkor zsugori vagyok?
4/9 anonim válasza:
A vallásos emberek(kereszténység) elutasítja azt a világnézetet, hogy 'Élj a mának!'. Ebből kifolyólag ez a csoport nem bohém, hanem mértéktartó, megfontolt, mint ahogy a Bibliából is kitűnik, ha megvizsgáljuk.
5/9 anonim válasza:
Én is valahogy így látom, ha jobban belegondolok. Attól lehet, hogy aki vallásos, annak egészségesebb az értékrenje, könnyebben megtalálja az arany középutat egy csomó mindenben, így a pénzbeosztásban is.
6/9 anonim válasza:
Ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz. Nekem apai és anyai ágon is minden rokonom nagyon jól bánik a pénzzel. Nem szórjuk a pénzt, de ha kell adunk az élvezetekre. Sose voltunk vallásosak, nem is leszünk.
7/9 anonim válasza:
"Ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz. ... Sose voltunk vallásosak, nem is leszünk."
Akkor nem igazán látod, hogy a vallásos emberek hogy csinálják...
8/9 anonim válasza:
7: azt nem tudom, de nem is mondtam. Azt viszont igen, hogy mi hogyan élünk és ennek semmi köze a valláshoz. Sokkal inkább a pénzügyi kultúrához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!