Volt már olyan, hogy beragadtatok a budiba, vagy bezártak titeket ? Nem tudtatok kimenni. Betörtétek az ajtót, vagy felül kimásztatok ?
En allandoan beragadok, es mindig telefon nelkul, plane mikor meg nem is volt. Egy ido utan hianyzom, kiszednek.
Egyszer La Gomeran egy kiveteles afrikai hosegben legkondi nelkuli vecebe szorultam, de a vece tetejerol a szellozokurton keresztul a nemet szakacsno meghallotta, es egy nagy kessel kifeszitette az ajtot, es a riglit ki tudtam nyitni.
A lift jobban kiborit, itt legalabb nem szarnek be.
Nem. De egyszer majdnem legurultam egy a domboldalon felállított mobilvécével.
Ha bent ragadnék mobilon segítséget hívnék vagy megvárnám, míg valaki jön és kikiabálnék neki. Takarító tuti befut egyszer.
Egyszer bementem egy mozi wc jébe pisilni, és mire végeztem, bezárták az egész mozit. Szerencsére egy nagy ablakon ki tudtam mászni, egy bolt raktárába kerültem, nagyot néztek.:)
Egyéb vécékbe is ragadtam már bent, kirúgtam, kifeszegettem az ajtót. Akkoriban még nem volt se mobil, se net.
Nekem a beszorulásnál sokkal viccesebb élmény volt, amikor pottyantós wcbe mentem egy másik településen és amikor felnyitottam a wc fedelét, bent röpködött egy darázs.
Kb 8 éves voltam és rettegtem a darazsaktól (a mai napig rettegek) úgyhogy emlékszem, hogy elkezdtem sikítani és sírni és kirohantam a wcből a rokonok meg nézték, hogy mi a bajom. :D
Most nevetek rajta, sőt azóta már volt, hogy felnyitottam a fedelét és egy pók rohant ki belőle :D , de akkor kislányként nagyon megrázó élmény volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!