A nőknek, vagy a férfiaknak van érettebb, kifejlettebb személyisége?
Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 21:40
11/15 anonim válasza:
A 10-es válaszoló klasszikus pick me girlnek tűnik. 😀
12/15 anonim válasza:
Egyébként definiáljuk már az "érettebb, kifejlettebb" személyiséget, mert erre így nem egyszerű bármit is mondani. Nem egy objektív mérce szerint megállapítható/kiértékelhető dolog. De nem úgy hangzik, mintha nemhez köthető lenne.
13/15 anonim válasza:
11
Kinőttem már abból a korból, nyuszika. Csak próbálok normális barátnőket találni, akikben végre nem csalódom azért, mert pofákat vágó partygyilkos szarok. 😘
14/15 anonim válasza:
Én nem szavaztam, de szerintem általánosságban a nők. A kislányok hamarabb érnek. A nők már egészen fiatal kortól ellátják magukat, nem kell rájuk főzni, mosni, takarítani. Emellett dolgoznak is, eltartják magukat. Gyereket szülnek és vállalják az azzal járó felelősség túlnyomó részét. Ha válnak is ők gondoskodnak az utódokról. Ha egyedül maradnak nem kanászodnak vagy kallódnak el. Ez a nagy átlagra igaz, de mindkét oldalon van példa bőven ennek az ellenkezőjére is.
15/15 anonim válasza:
Mai világban ez már kifejezetten egyénfüggő, de amúgy az vonzó nekem ha egy jó külsejű lány nem olyan komoly, szeret hülyéskedni, de azért a Kulcsár Edinás stílustól kultúráltabb, amely mögött kitudja mi rejtőzhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!