Ezzel van baj, ha valaki ilyen szinten irtózik bizonyos emberektől, hogy az érzelmeit se képes elrejteni ha a közelükben kell lennie?
Figyelt kérdés
Egészen pontosan a babáktól és a kb 10 év alatti gyerekektől. Minél fiatalabb annál inkább. És ha mondjuk ül a buszon és látja hogy valaki az ilyen korú gyerekeivel száll fel a buszra, szívből reméli hogy nem jönnek a közelébe. Ha meg odamennek akkor vágja a pofákat feltűnően esetleg még vagdalózik is és elkeseredik, néha idegbeteg lesz. Kint az utcán meg csak egyszerűen elkerüli őket a lehető legmesszebb. Van ezzel bármi gond? Kéne kezeltetni ezt a dolgot?2022. febr. 21. 13:13
11/19 anonim válasza:
Vághatsz pofákat. Gondolom, nem a gyereket nézed közben, akkor meg senki nem tudja, hogy amiatt csinálod.
12/19 anonim válasza:
gyereknek csak a seggét nyalni szabad, imádni őket, shalom!
13/19 anonim válasza:
Mert lenyomorultoztam egy nyomorultat, még nem vergődök meg puffogok. Az nem ilyen.
14/19 anonim válasza:
😂😂 14 Tisztára olyan vagy, mint egy bevadult kis chihuahua és kb ennyire is lehet téged komolyan venni 😂
15/19 anonim válasza:
Ha hergelni meg trollkodni, meg oltogatni akarsz, akkor csináld jól. A tinis teleszmájlis szarkasztikusnak szánt, de inkább szánalmas beszóláskezdemények nem azok. Legyél te ennél kicsit jobban komolyan vehető, mert így trollkodni sem tudlak, ha ilyen egysíkú vagy
Köszi.
16/19 anonim válasza:
Akkopr is leírom, a kölykök is csak emberek és kész. Nem kötelező egyiket sem szeretni, sőt én pont azért gyűlölöm őket, mert a sggembe vannak lassan feltolva és én vagyok a szar amiért ezt nem élvezem. Lehet ezt is töröltetni, de ettől még igazam van.
Másrészt, az írást el lehet tüntetni, de a cselekedetet nem ;)
17/19 anonim válasza:
Nyilván, de gondolom, hogy nem vagy egy elmebeteg állat, és nem kezdesz vagdalkozni a közelükben.
18/19 anonim válasza:
azt nem, de kerülöm őket, mert elegem van abból hogy az üvöltésüket kell mindenütt hallgatnom, és minél inkább erőltetik, annál dühösebb vagyok.
19/19 anonim válasza:
De ezzel a normálisoknak sincs baja.a kérdező fajtájával van. Szerintem van némi különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!