Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezzel van baj, ha valaki...

Ezzel van baj, ha valaki ilyen szinten irtózik bizonyos emberektől, hogy az érzelmeit se képes elrejteni ha a közelükben kell lennie?

Figyelt kérdés
Egészen pontosan a babáktól és a kb 10 év alatti gyerekektől. Minél fiatalabb annál inkább. És ha mondjuk ül a buszon és látja hogy valaki az ilyen korú gyerekeivel száll fel a buszra, szívből reméli hogy nem jönnek a közelébe. Ha meg odamennek akkor vágja a pofákat feltűnően esetleg még vagdalózik is és elkeseredik, néha idegbeteg lesz. Kint az utcán meg csak egyszerűen elkerüli őket a lehető legmesszebb. Van ezzel bármi gond? Kéne kezeltetni ezt a dolgot?
2022. febr. 21. 13:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Vághatsz pofákat. Gondolom, nem a gyereket nézed közben, akkor meg senki nem tudja, hogy amiatt csinálod.
2022. febr. 21. 15:47
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
gyereknek csak a seggét nyalni szabad, imádni őket, shalom!
2022. febr. 21. 20:27
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Mert lenyomorultoztam egy nyomorultat, még nem vergődök meg puffogok. Az nem ilyen.
2022. febr. 21. 20:53
 14/19 anonim ***** válasza:
😂😂 14 Tisztára olyan vagy, mint egy bevadult kis chihuahua és kb ennyire is lehet téged komolyan venni 😂
2022. febr. 22. 12:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha hergelni meg trollkodni, meg oltogatni akarsz, akkor csináld jól. A tinis teleszmájlis szarkasztikusnak szánt, de inkább szánalmas beszóláskezdemények nem azok. Legyél te ennél kicsit jobban komolyan vehető, mert így trollkodni sem tudlak, ha ilyen egysíkú vagy

Köszi.

2022. febr. 22. 14:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Akkopr is leírom, a kölykök is csak emberek és kész. Nem kötelező egyiket sem szeretni, sőt én pont azért gyűlölöm őket, mert a sggembe vannak lassan feltolva és én vagyok a szar amiért ezt nem élvezem. Lehet ezt is töröltetni, de ettől még igazam van.

Másrészt, az írást el lehet tüntetni, de a cselekedetet nem ;)

2022. febr. 22. 19:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Nyilván, de gondolom, hogy nem vagy egy elmebeteg állat, és nem kezdesz vagdalkozni a közelükben.
2022. febr. 22. 20:28
 18/19 anonim ***** válasza:
azt nem, de kerülöm őket, mert elegem van abból hogy az üvöltésüket kell mindenütt hallgatnom, és minél inkább erőltetik, annál dühösebb vagyok.
2022. febr. 22. 20:34
 19/19 anonim ***** válasza:
De ezzel a normálisoknak sincs baja.a kérdező fajtájával van. Szerintem van némi különbség.
2022. febr. 22. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!