Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy rázzam fel magam?

Hogy rázzam fel magam?

Figyelt kérdés

Eléggé megreccsentem lelkileg. Történt haláleset is, bár nem közvetlen közeli rokon de mégis megrázott. Emellett az életem többi területén is akadozva ment minden de talán ez a halál eset volt a pont az i betűn. Csalódtam is mert volt egy ember aki hiányzott felvettem vele a kapcsolatot újra, kiderült én is hiányoztam neki és meg is bántottam anno persze nem szándékosan. Elkezdett bennem megmozdulni irányába komolyabb érzés mint barátság de mint kiderült annak ellenére hogy hiányoztam neki ő nem így érez irántam.

Egy egészségügyi dolog miatt nem tudok sportolni ami eddig életem része volt talán egy hónap múlva már lehet újra.

Szóval összességében eléggé a padlón vagyok és olyan minden mindegy érzésem van.

Ti ilyenkor mit tesztek hogy tudnék ebből kimászni.

2022. febr. 21. 09:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Én sokáig magamban tartottam dolgokat, részben olyanokat is, mint amiket írtál. Ez nem jó megoldás. Beszélni kell, kapcsolatot kiépíteni, barátkozni, és közben oldódik a probléma, a feszültség. Pszichológus és tsi. nem feltétlen jók ma már.
2022. febr. 21. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!