Mégis miért ilyenek a mai fiatalok?
Miért olyanok a mai fiatalok hogy elküldik az olyan barátjukat az anyukájukba akik valóban a barátai de ok nélkül, kapcsolatokat szakítanak meg, legtöbbjük csak érdekből valami cél eléréséért barátkoznak a másik emberrel azt eldobják mint valami használt zsebkendőt? Ez annyira frusztrál engem.
30F
Negyven éves vagyok, de már elegem van ebből a bezzegrégenezésből. Borzalmas "barátaim" voltak, az emberek nagyjából mindig hasonló karakterűek, csak ráerősít pár korszakos probléma.
De mondom, nekem borzalmas barátaim voltak, és nemhiába szakítottam meg velük kapcsolatot.
Én azt nem értem hogy jutottál erre a következtetésre.
Tekintve, hogy ha a "bezzeg a mi időnkben" részből indulunk ki, akkor neked kellene legyen egészséges, kialakult baráti, ismerősi köröd.
És ha így lenne akkor meg nem a fiatalokkal foglalkoznál és nem itt tennél fel kérdéseket idegeneknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!