Mért van az hogy a mai fiatalok akik kocsmába járnak stb részegek ökörködnek azok vannak fel sztárolva, de még a felnőttek szemébe is, aki viszont visszafogott stb azt meg mindenki leszarja stb, tényleg ez a stílus lenne a nyerő?
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 22:55
1/6 anonim válasza:
Ki veszi eszre a szurke egeret a ragadozo madarakon kivul? :)
2/6 anonim válasza:
Jellemzően nincsenek felsztárolva.
Ugyanakkor nyilván aki meg sosem kerül a figyelem középpontjába, azt nem is nagyon fogják észrevenni. De a két dolognak gyakorlatilag semmi köze egymáshoz.
3/6 anonim válasza:
Én még nem hallottam, hogy fel lennének sztárolva.
4/6 anonim válasza:
Csak egy bizonyos rétegben vannak felsztárolva, nyilván az a réteg olyan is.
5/6 anonim válasza:
És ez téged miért zavar? Aki nem akar feltűnősködni, az miért vágyik arra, hogy sztárolják? Én speciel a "szürke egerek" csoportjába tartozom, de egyáltalán nem zavar, mert introvertált vagyok; engem csak zavarna ha a figyelem középpontjában lennék.
Ha téged zavar az, hogy nem foglalkoznak veled, tegyél ellene. Ilyen egyszerű a történet.
6/6 anonim válasza:
4: Ja igen. Egy ötvenes alkesz prolinál, aki els**rta az életét, és még felnőttként is a gyerekkori gazságaival dicsekszik, nyilván nagyobb tekintélyt élvez egy huligán utcagyerek, mint egy színvonalasan tanuló gimnazista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!