Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Emberek mondjatok meg nekem...

Emberek mondjatok meg nekem hogy a mai fiatalok mit szeretnek a BTS-ben?

Figyelt kérdés

Mert személyszerint undorodom tőllü.

Szóval konkretan bár pali (lánynak néztem először őket) ugrálnak mint a hagynemondjam kik.

2017. aug. 15. 20:39
 1/2 anonim válasza:
Hát szerintem mindenkinek más a véleménye róluk. Én is szeretem őket de nem az a nagyon megszállott fangirl vagyok.Szerintem nagyon jók a zenéik meg ritkán szoktam olyan videókat nézni róluk amiben hát poénkodnak de azt ezerrel. Hát szerintem viccesek meg mivel tini vagyok ezért számomra helyesek (mint minden lánynak). De nyílván vannak olyanok mint te akik nem bírják őket. De hát nincs ezzel baj mivel mindenkinek más az ízlése/stílusa.
2017. aug. 15. 20:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Ebben teljesen igazad van.

Igazság szerint már fel ....... a bts-el mert minen értelmes lany ismerősöm bts.

2017. aug. 15. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!