Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit teszel meg azért, hogy a...

Mit teszel meg azért, hogy a világunk szebb, jobb és élhetőbb legyen?

Figyelt kérdés

Bocsánat, remélem jó kategóriába tettem a kérdésem.

Végzel önkéntes munkát? Segítesz rászoruló embereken, látogatsz állatmenhelyeket?Szívügyednek érzed a környezetvédelmet, klímavédelmet és teszel is érte?

2022. febr. 20. 19:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Megpróbálok visszafelé menni az időben.
2022. febr. 20. 19:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Remélem jó kategóriába írtam.
2022. febr. 20. 19:47
 3/14 anonim ***** válasza:
15%

hát ez az..nézd meg Indiát, Afrikát, a nők jogait Afganisztánban, Pakisztánban, a japán bálnavadász hajókat, az esőerdők folyamatos kitermelését, kínai,lengyel szénerőművek működését, tengerben elhagyott halászhálók károkozását, a szemétről nem is beszélve...aztán ugye hallottál a féktelen rovarírtó permetezésről, a felfoghatatlan méretű kábítószer fogyasztásról, hadurak fosztogatásairól, afrikai vízhiányról, stb...stb..

Nos ha ezeket pótolod, megmondom hol jótékonykodok, akár találkozhatunk egy kutyamenhelyen, vagy ételosztáson.

Várok..

2022. febr. 20. 19:49
 4/14 anonim ***** válasza:
45%
Hogy, kaját osztok a csöviknek, attól nem lesz jobb és élhetőbb a világunk a jövőben.
2022. febr. 20. 19:51
 5/14 A kérdező kommentje:
4: Szerintem ez nem jó hozzáállás. Ha egy hangyányival is jobbá teszed ezt a világot, már megérte.
2022. febr. 20. 19:53
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Én önkéntesként segítek felnőtteknek befejezni az általános iskolát, és ételosztásban is gyakran közreműködöm.
2022. febr. 20. 20:05
 7/14 Noren1989 ***** válasza:
85%
Véradó vagyok. Perpill 60szoros.
2022. febr. 20. 20:35
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
bejárok mindennap a munkahelyemre, befizetem az adót és még szja-t se igényeltem vissza mert nincs gyerekem. ez épp elég jótétel.
2022. febr. 20. 21:00
 9/14 anonim ***** válasza:
51%

Én nagyjából semmit.

Dolgozom, ezzel sok pénzhez hozzá segítem a cégemet, csak magamat nem. Fizetem az adókat, ez is több mint a semmi.

Ezen kívül igazából csak igyekszem alapvetően pozitív és jó emberként élni. Nem irigykedni, nem kicseszni másokkal, higgadtan kezelni a helyzeteket.

Például közlekedésben igyekszem higgadt, nyugodt maradni, nem elveszteni a fejem, segíteni a többi közlekedőt, ha látom hogy farokméregetés van akkor elengedem a dolgot, stb.

Persze kiállok magamért amikor kell, de az más téma.

2022. febr. 20. 22:38
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy nálam apróságokban nyilvánul meg.

Legutóbb mentem az utcán és egy idős bácsi elesett. A párja és néhány néni segített neki, mentőt hívtak, stb. Én is megkérdeztem segíthetek-e mi a baj, megnéztem a sebét, segítettem felkelni a földről, stb.

Vagy túrázni mentem, és elvittem másokat is kocsival. Nem kértem érte pénzt, még fél órával korábban is indultam miattuk. Egyszerűen úgy voltam, én amúgy is megyek, nekem mindegy, hogy 1 vagy 3-4 ember ül a kocsiban.

Vagy erdőben felszedem a szemetet ha úgy van, de olyan is volt, hogy valaki eltolta a bevásárló kocsit a paneltelepig én meg vissza toltam este a Pennyhez, stb.

2022. febr. 20. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!