Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mihez kezdtél 18 éves korod...

Mihez kezdtél 18 éves korod után? Hogyan alakult az életed 18 éves korodtól napjainkig?

Figyelt kérdés

Mik voltak 18 évesen a céljaid? Elérted őket?

Most mik a céljaid?

Hogy érezted magadat 18 évesen és hogy érzed mostanában magadat?

Hány éves vagy most?

2022. febr. 20. 13:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%

1. vagyok

Így le lettem pontozva? Válaszoltam a kérdésre normálisan. Hihetetlen mennyi irigy van. Mindegy , peace! :D

2022. febr. 20. 14:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kasztrendszer. Pláne a mai világban. Ha tehetném és vissza mehetnék 13 évet a közelébe sem szagolnék az orvosinak, hanem kitanulnék valami burkoló szakmát. Alig kevesebb pénz, negyed annyi stressz és nem megy el az élet tanulásra, meg XY professzor úr seggének nyalására a rezidenskedés alatt.

És az orvos szakma presztízse ma olyan alacsony, hogy ez nem siker. Inkább gáz, hogy ezt a sz.rt választotta az ember...

2022. febr. 20. 14:34
 13/15 Metionin ***** válasza:
93%
Nekem a 18 nem volt valami nagy dolog, mert évvesztes voltam és 19 évesen érettségiztem. Utána elköltöztem otthonról az egyetem miatt, kolis lettem és el kellett tartanom magam. Megtanultam, hogy az alvás igencsak sokadlagos, ha az éjszakás műszakjaid számától függ, hogy mit eszem abban a hónapban, vagy hogy meg tudom-e venni a tankönyvet (a koli díja mindig az első volt, amit kifizettem, akkor is, ha kajára nem maradt pénz, mert különben kiraktak volna). De igazából örültem annak is, mert a célom az volt, hogy kitörjek a családomból és elköltözhessek. Ennek már 12 éve, azóta van 2 diplomám, dolgozom stb. szóval nem bántam meg egyetlen percet sem, amit rosszabb körülmények között töltöttem a céljaim érdekében.
2022. febr. 20. 16:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én most vagyok 18 éves🤷‍♂️

Jövőre érettségizek, vannak céljaim, rövidebb és hosszabb távon is. Jól érzem magam, mert a kisebb célokat eddig mind sikeresen elértem.😁

2022. febr. 20. 20:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Leérettségiztem, elköltöztem a páromhoz, majd haza jöttem Pestre ő meg jött utánam.

Márciusba fogunk összeköltözni albérletbe csak mi ketten (eddig mindig valamelyikünk családjánál éltünk).

Megtapasztaltam milyen egy idegen városban élni, megvolt az első munkahelyi élményem és el tudtam helyezkedni a szakmában. Illetve megvolt az első felmondásom és megtettem egy olyan felnőtt lépést, amit sokan mások nem mertek volna.

Megtanultam milyen fontos az, hogy szeressem magam.

Elkezdtem a jogosítványt, már "csak" az elsősegély és a forgalmi vizsga van hátra. Utána folytatom a nyelvtanulást és remélhetőleg 1-2 év múlva le is teszem a nyelvvizsgát. Aztán elkezdek hobbiból nyelvet tanulni. :) Vagy spanyolt vagy törököt.

Elkezdtem brutálisan spórolni, havi 100-150-200at simán félre tudok rakni.

2022. febr. 21. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!