Mihez kezdtél 18 éves korod után? Hogyan alakult az életed 18 éves korodtól napjainkig?
Mik voltak 18 évesen a céljaid? Elérted őket?
Most mik a céljaid?
Hogy érezted magadat 18 évesen és hogy érzed mostanában magadat?
Hány éves vagy most?
1. vagyok
Így le lettem pontozva? Válaszoltam a kérdésre normálisan. Hihetetlen mennyi irigy van. Mindegy , peace! :D
Nincs kasztrendszer. Pláne a mai világban. Ha tehetném és vissza mehetnék 13 évet a közelébe sem szagolnék az orvosinak, hanem kitanulnék valami burkoló szakmát. Alig kevesebb pénz, negyed annyi stressz és nem megy el az élet tanulásra, meg XY professzor úr seggének nyalására a rezidenskedés alatt.
És az orvos szakma presztízse ma olyan alacsony, hogy ez nem siker. Inkább gáz, hogy ezt a sz.rt választotta az ember...
Én most vagyok 18 éves🤷♂️
Jövőre érettségizek, vannak céljaim, rövidebb és hosszabb távon is. Jól érzem magam, mert a kisebb célokat eddig mind sikeresen elértem.😁
Leérettségiztem, elköltöztem a páromhoz, majd haza jöttem Pestre ő meg jött utánam.
Márciusba fogunk összeköltözni albérletbe csak mi ketten (eddig mindig valamelyikünk családjánál éltünk).
Megtapasztaltam milyen egy idegen városban élni, megvolt az első munkahelyi élményem és el tudtam helyezkedni a szakmában. Illetve megvolt az első felmondásom és megtettem egy olyan felnőtt lépést, amit sokan mások nem mertek volna.
Megtanultam milyen fontos az, hogy szeressem magam.
Elkezdtem a jogosítványt, már "csak" az elsősegély és a forgalmi vizsga van hátra. Utána folytatom a nyelvtanulást és remélhetőleg 1-2 év múlva le is teszem a nyelvvizsgát. Aztán elkezdek hobbiból nyelvet tanulni. :) Vagy spanyolt vagy törököt.
Elkezdtem brutálisan spórolni, havi 100-150-200at simán félre tudok rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!