Mit gondoltok, ha egy 18 éves lánynak rövid körmei vannak, és még csak be se festi?
Anya sokszor csesztet emiatt, mert szerinte minden ember azt gondolja ilyen esetben a másikról, mint ő. Egyenlőre még nem írom le, hogy ő mit gondol
Ti mit gondoltok?
Nekem is rövid a körmöm és soha nem festem be. Egyáltalán nem tetszik nekem a hosszú köröm és még zavar is. Sajnos nagyon gyorsan nő, így vághatom két-három naponta.
Szerintem semmi baj nincs ezzel, van, aki a sportos megjelenést és a rövid körmöket szereti, például én is. Mindenkinek más tetszik, nem baj ez! :)
17/L
Milyen körme kellene lennie egy 18 éves lánynak???
Amikor én voltam 18 éves minden lánynak rövid festetlen körme volt. Néha kilakkoztuk, tanár meglátta, odatette az acetont meg a vattát a padra és lehetett lemosni.
Amúgy versenyszerűen sportoltam, kosárlabdázni elég nehéz lett volna hosszú karmokkal.
Egy darabig volt nagyon hosszú körmöm még az épített zselés időszakból. 2 év után leszedettem és nem tetettem vissza. Majdnem 1 év volt míg helyrejött a körmöm.
Amióta covid van és hol lezárnak, hol nem, azóta nincs fenn géllak, de én röviden hordom azóta is. Mellesleg a géllak is elég durván roncsolja a körmöt és őszintén szólva utálom, hogy állandóan szanaszét reszelik a körmöm felszínét a körmösök. Plusz túl drága lett. 3 hetente 5000 Ft? Na neee...
A méhviaszos manikűr viszont remek, erősíti a körmöt és elég 2 havonta 1x menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!