Szerintetek az anorexiás emberek elitélik a duci/ kövér embereket?
Figyelt kérdés
Szerintetek elítélően néznek a duci emberekre vagy úgy gondolják nekik is hasonló problémájuk van mint nekik.
A kérdésemben semmi rosszindulat nincs csak kiváncsiság
2022. febr. 19. 20:29
11/16 anonim válasza:
Nagyobb fogyás után evés- és testképzavaros vagyok (gyógyulófélben). Én nem ítélek el a súlya miatt senkit, csak azon szorongok, hogy engem mások igen. Olyan, mintha a saját hibáimat felnagyítva látnám, másokét pedig lekicsinyítve. Próbálok úgy gondolkodni, hogy mások is pont ugyanígy leszarják az én testem, mint én az övéket. :D
12/16 anonim válasza:
Én valahol irigy vagyok rájuk, hogy ők megeszik, amit kívánnak/kedvük van hozzá, és a többség, akit ismerek, és duci, nem is tudja, miben hány kalória van, nem is érdekli, elvan a testével és pont le...rja, más mit gondol róla.
Én meg félek a tésztától, és egész nap a kaján jár az eszem.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2022. febr. 20. 05:52
14/16 anonim válasza:
Anorexiás vagyok, de nem ítélem azokat, akik nem vékonyak. Magamra haragudnék, ha nem lennék az, de másokra nem.
15/16 anonim válasza:
Szerintem sokak csak magukkal vannak elfoglalva. Mármint ez lehet rosszul hangzik, de például tegyük fel, hogy túlsúlyos vagy, és nem szereted, mert nem tetszik, ahogy kinézel, meg minden. Most ez nem feltétlen jelenti azt, hogy ha vannak túlsúlyos barátaid, akkor azt gondolod, hogy "hogy tudnak ők így élni?". Sokszor csak azzal vagy elfoglalva, hogy te ezt így nem szereted magadon, és az, hogy mások hogy néznek ki, az nem feltétlen érdekel. Szerintem az anorexiás embereknél, meg bárki másnál is ez a helyzet. Szóval te magaddal vagy elfoglalva, a te saját testeddel, és most az, hogy más duci-e, vagy sovány-e, nem feltétlen érdekel, nem ítélsz el senkit sem, csak sokszor magadat.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a normális válaszokat
2022. febr. 26. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!