Mit tegyek hogy ne járjak hozzá? (gyógytesi)
Mai nap történt, hogy a gyógytestnevelő tanárom azt mondta hogy felszedtem pár kilót. Először lesokkolt ez az új "hír", mivel minden nap edzek (hétvégén is). Futok, izmosító gyakorlatokat végzek, atletizálom egy csapatban.1 hete életmód váltásban vagyok, ami azt jelenti hogy semmilyen cukrozott, édesítőszeres ételt nem eszek, előtte sem ettem túlzottan szénhidrátdús ételeket.
Most leszek 16 éves, 2-3 évvel ezelőtt csontsoványra fogytam, az ilyen megjegyzések miatt, pedig akkor állítólag nagyon szép, sportos alakom volt (egyébként most is).
A tetőfok ebben az egészben az, hogy úszni is kellett járnom hozzá és akkor teljesen megutáltam az úszást, pedig előtte verseny szinten úsztam...
Egyszerűen irritál a tanár, és sajnos nem tudok mit tenni, hogy ne kelljen hozzá járnom. Szerintetek hogyan kellene kiküszöbölnöm azt, hogy ne járjak az óráira? Semmilyen felmentést nem fogad el, pedig ha más diák visz, azt elfogadja... Nagyon kivagyok készülve tőle.
Egyébként 167cm és 54 kg vagyok
Hidd el próbálkoztam már vele, de mindig azzal jött hogy bírjam ki a nyárig.
És akkor csodálkoznak az emberek hogy egyre több az étkezési zavaros fiatal manapság. Egy osztálytárstól is rossz hallani, nem hogy egy tanártól :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!