Anorexiás leszek ha így haladok?
Egyél nyugodtan!Ennél jobban már nem kell fogynod.
Ha van olyan személy,akiben bízol,annak mond el,hogy mi a gondod.Az semmiképp nem jó,ha egyedül akarod megoldani a problémáid.Szerintem ezért nem tudod rávenni magad,hogy leállj,mert nincs aki támogatna,aki mondaná,hogy szép vagy.Ha meg nincs ilyen személy esetleg menj el pszichológushoz.Én jó pár évig vagdostam magam,de már azóta sikerült kilábalni belőle.Szóval nem lehetetlen csak legyen motivációd,ami miatt abba kell hagynod.Sok sikert én hiszek benned ;) Amúgy ha szeretnéd írhatsz privit nyugodtan :)))))
Vigyázz nagyon!
Én anorexiás vagyok, de már kezelnek. Egyél nyugodtan az elején ha elkezdessz enni még lehet, hogy le megy még valamennyi azután szép lassan vagy akár az elején hirtelen följön pár kiló azután megint vissza megy...és végul be fog állni.
De menj el orvoshoz amíg nem késő!!!
Sajnos sok anorexiás belehal ebbe a hülye hóbórtba, a szív nem bírja egy idő után, és feladja.
Itt van egy motiváló honlap: ana-help.mindenkilapja.hu/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!