Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most nyakaltam be egy 7.5...

Most nyakaltam be egy 7.5 decis pezsgőt, vajon az alkoholizmus felé haladok?

Figyelt kérdés
Amúgy nem szoktam inni,max hetente 2-3 sört.Ugye nem leszek alkoholista?
2014. jan. 4. 23:06
 1/5 JulesM111 ***** válasza:
Öszintén? Ha egyedül bevertél egy üveg pezsgöt, és ez, vagy hasonló eset gyakori rendszerességgel elöfordul, nem vagy jó irányban ;)
2014. jan. 4. 23:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak 7,5 decis volt,és nem szokott előfordulni.Max 3 sört szoktam inni,azt is egy hónapban egyszer kb,haverokkal.Most csak azért vettem ezt a pezsgőt,mert akciós volt,és Szilveszterkor nem bulizhattam.
2014. jan. 5. 00:23
 3/5 JulesM111 ***** válasza:
100%

Akkor az alkoholizmustól igen messze vagy még ;)

Csak azzal szekállak, ökör iszik magában... :)

2014. jan. 5. 07:58
 4/5 anonim válasza:

Alkoholista az, aki rendszeresen fogyaszt alkoholt a hatása kedvéért. Rendszer a napi, heti, kétheti rendszer egyaránt, hatás alatt pedig azt értem, hogy nem az íze kedvéért, vagy csak mert jól esik iszod, hanem (eleinte) azért, hogy bátrabb, jópofább, stb. legyél (később meg azért, hogy ne legyél rosszul).

Ha csak ennyi, amit leírtál, valószínű elég messze vagy az alkoholizmustól. De visszakérdeznék. Miért aggódsz? Van alkoholista a családodban? Van egyéb dolog, ami aggódásra ad okot?

2014. jan. 5. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy unokatesómnak 1-2 évig volt ilyen problémája,én csak annyit veszek észre magamon,hogy időnként kimondottan jólesik pár sört meginni,vagy mint legutóbb,egy pezsgőt.Mintha kinyílna az elmém tőle,1-2 üveg sör jó hatással van rám,most úgy érzem.Középis koromban egyszer nem ment egy kémia feladat,megittam egy sört és rájöttem a megoldásra,majd másnap 4-esre írtam a dogát.Azóta is úgy érzem mintha nem túl nagy mennyiségben pozitívan befolyásolna a szesz.
2014. jan. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!