Baj, ha én nem haladok 30 éves létemre a jelen kor vívmányaival?
Én olyan vagyok, mint egy öregember: Modern dolgok? Windows 7? Okostelefon, Wifi, Palmtop, Tablet PC? Egyre több gombok, és beállítások, rejtett beállítások. Most is elbarmoltam a hangot, basszus, vokál, ennyi Hz, annyi Db. Mindig befürdök a modern dolgokkal. A windows XP az tökéletes volt.
a 6 évesek kenik vágják az okostelefon használatát. Arra is b*nak rá,
mert később az emberi kapcsolatot hanyagolni fogják, meg csak ezekkel a sz*rokkal fognak foglalkozni.
A modern kor vívmányai. Az rontsa el majd a társadalmat mégjobban!
Mit érdekel engem, mi az a Wifi? Nekem van internetem és szevasz, ennyi elég! Win 7-nél tovább én nem megyek!
nem. Én 27 éves vagyok és most vettem meg majdnem vadiujan egy magánembertöl a mostani 10 éves telefonom tesoját, mert kezd tönkremenni,és teljesen kivoltam h akkor most mit vegyek mert ezt imádom és nem gyártják és nem akarok érintös vackot,aztán megtaláltam :))))
nekünk ugyan van wifink mert családilag több gépünk van,és igaz win7-em van, de haver mindig megcsinálja a gépem engem meg mit érdekel mi van rajta ugyanarra használom ugyis XD
bankkártyát sem használom max netes utalásra mert sajna az már jobban megéri,de személyesen fizetni csakis készpénz.
Sztem teljesen normális vagy:)
Ezt a kérdést mintha helyettem írtad volna.
Nemrég kellett új telefont vásárolnom. Amikor mondtam a boltokban, hogy nekem telefonálásra kell, csak mosolyogtak rajtam. Most van egy kütyüm, amin a lehetőségek 90%-a közösségi oldalakhoz kapcsolódásról szól.
Máig is XP-t használok, és fogok is, amíg a fejlesztők nem tesznek végleg keresztbe.
Osztom a véleményed! És én tudod hány éves vagyok? 17!
Nem a technológia ellen vagyok, de az emberek már rég nem arra használják, amire kéne. Mostanában mániám, hogy a villamoson, vonaton, buszon számolgatom, hány ember baszakszik a telefonjával, 10 embert mindig össze tudok számolni... Szerintem ez nagyon agfasztó, mert ez csak a kezdet...
szabad akaratot adott?
Nemsoká az is tilos lesz, mint már lassan minden Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!