Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet még valaki,olyan mindt...

Lehet még valaki,olyan mindt régen?

Figyelt kérdés

Harcművész vagyok,(Kevert harcművész)-kis korom óta ez volt az álmom,hogy ringbe győzzek,és én legyek a nagy harcművész,amit el is értem. Sorra győztem le az ellenfeleket.

Viszont történt egy váratlan eset,amikor én kaptam ki,de nagyon kemény módon,láttam az emberek arcán a csalódottságot,akik bíztak bennem hogy nyerek,de nem így lett sajnos,ennek már lassan egy éve. Azóta nem merek ringbe szállni,pedig csak gyakorlat lenne,de valahogy totál kész vagyok. Hogyan szerezzek bátorságot hogy ne féljek,és olyan legyek mindt rég

22 F

2022. febr. 17. 22:39
 1/6 anonim válasza:

Nincs egy edző körülötted,aki jotanacsokkal lát el?

Milyen harcművészetrol van szó?

2022. febr. 17. 23:29
 2/6 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%

Gondolom le leszek pontozva, mint minden őszinte válaszért, de azért leírom. Elsősorban önmagadért csinálj bármit, amit csinálsz, mert az a lényeg, hogy te jól érezd magad közben. Fontos, hogy szeressék az embert, hogy támogassák, szurkoljanak, tudom, de ne másoknak akarj megfelelni, mert az lehetetlen, nem alakul mindig minden jól. Nincs tökéletes, sok esetben igaz az, hogy van egy jobb, egy többet tudó, egy jobb technikával harcoló, egy többet tapasztalt. Viszont alul maradni soha sem szégyen, ha nem adtad fel a harcot. Csak tudod, az emberek többsége ilyen, hogy csalódik, elfordul, ha nem minden úgy megy, ahogy ők azt elképzelték. Ne keseredj el, hanem tanulj, gyakorolj szorgalmasan, ne hagyd, hogy egyetlen kudarcnak vélt negatív esemény beárnyékolja a sikereid. Fiatal vagy, 5 év múlva lehet, hogy legyőzhetetlen leszel, de néha kell vereséget szenvedni, hogy újult erőre kapjon az ember, hogy motiváltabb legyen, hogy tanulja az alázatot, a kitartást. Biztos vagyok benne, hogy újra képes lennél/leszel tapsvihart és boldog arcokat okozni a győzelmed által. Nem az a fontos, hogy legjobb legyél, hanem hogy önmagadtól egy picit mindig jobb legyél és ehhez koncentráció és sok-sok gyakorlás kell és az, hogy ne veszítsd szem elől a kitűzött céljaid. Én hiszek benned!

Egy edző sokat segíthet, akiben megbízol és nemcsak hajt, hanem meg is hallgat és segít rendbe tenni a fejedben és a lelkedben a dolgokat.

Sok sikert neked az életben és kitartás! :)

2022. febr. 18. 03:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A vereséget fogd fel tanulásként. A jövöben is fogsz még veszíteni, tehát tudnod kell kezelni. Ne akarj megint ugyan olyan lenni, mert ha egy vereség ennyire összetör, akkor jelenleg még nem vagy lelkileg elég erős.
2022. febr. 18. 06:13
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Elmondom neked, hogy te csak küzdősportolsz.

Van fogalmad arról, mit jelent a művészet?

Tudod ki az a bruce lee?

Ismered a filozófia szót?

Meditálni szoktál?

Hogy nevezheted magad harcművésznek, ha a tudatállapotokról semmit de semmit sem tudsz, 0 gyakorlatod van benne, sőt még a tudatos önfejlesztésben is.

Te csak sportolsz, nem vagy művész.

2022. febr. 18. 06:35
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

Kevert harcművész. :D

Az igaz, hogy kevert, de nálad a keverés egészen máshol jelentkezik.

2022. febr. 18. 07:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Mire célzól? 5)
2022. febr. 18. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!