Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akit régen nagyon frusztrált...

Akit régen nagyon frusztrált a politika, de már nem érdekli, vagy csak nevet már rajta, megtanítana hogy csinálta?

Figyelt kérdés

Engem sajnos borzasztóan frusztrál, ha látok olvasok valami hírt, mennek ezek a fizetett reklámok, hülye plakátok, elkerülni 100%-osan meg nem tudom, mert valahogy úgy is az orrom elé kerül. Olyankor mindig nyomaszt az egész, hogy ennyire alantas szánalmas cirkusz ez az egész.

Tudom. "ne foglalkozz vele" Nem is tenném ha ez ilyen egyszerű számomra, de valahogy még is bele vonódok akaratomon kívül érzelmileg. Hogy lehet elsajátítani ennek az egész politikai cirkusznak a lesz*rását?

2022. jan. 15. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
reklámblokkoló... találtam jobb elfoglaltságot.
2022. jan. 15. 12:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is van, de az csak egy részétől szabadít meg. De nem is ez a cél, hogy elbújjak egy kő alá a politikai tartalmak elől, hanem az hogy közömbös tudjak lenni velük szembe.
2022. jan. 15. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

Ugy, hogy Boris Johnson a miniszterelnokom. Es nem tudom utalni akkor sem, ha valoban rossz gyerek volt.

Ha otthon elnek, amellett, hogy szavaznek az elmebeteg rablo ellen, az ereimet vagdosnam. Igazabol meg a tavolbol is sirni tudok, mikor belegondolok, otthon mi van. Nem politika ez, hanem tragedia. Nevetni ezen nem lehet.

2022. jan. 15. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:

3as, ott elvesztettem a fonalat hogy nem tudod utálni BoJo-t.

Még a tory-s ismerőseim is panaszkodnak rá, nehogy már.

Gáz vagy...🤣🤣🤣

2022. jan. 15. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem nézek TV-t és csak a szalagcímeket olvasom el a neten. Minden mást elolvasok, de politikai tartalmakat nem.
2022. jan. 15. 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:

- TV nem nézése, vagy ha mégis akkor reklámoknál elkapcsolom

- Youtube reklámblokkolo,

- Ipaden lenémítom és elfordulok amíg a reklám véget nem ér

Nem ott van a fókuszom, vagy ha beszívna akkor elterelem róla

2022. jan. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!