Akit régen nagyon frusztrált a politika, de már nem érdekli, vagy csak nevet már rajta, megtanítana hogy csinálta?
Engem sajnos borzasztóan frusztrál, ha látok olvasok valami hírt, mennek ezek a fizetett reklámok, hülye plakátok, elkerülni 100%-osan meg nem tudom, mert valahogy úgy is az orrom elé kerül. Olyankor mindig nyomaszt az egész, hogy ennyire alantas szánalmas cirkusz ez az egész.
Tudom. "ne foglalkozz vele" Nem is tenném ha ez ilyen egyszerű számomra, de valahogy még is bele vonódok akaratomon kívül érzelmileg. Hogy lehet elsajátítani ennek az egész politikai cirkusznak a lesz*rását?
Ugy, hogy Boris Johnson a miniszterelnokom. Es nem tudom utalni akkor sem, ha valoban rossz gyerek volt.
Ha otthon elnek, amellett, hogy szavaznek az elmebeteg rablo ellen, az ereimet vagdosnam. Igazabol meg a tavolbol is sirni tudok, mikor belegondolok, otthon mi van. Nem politika ez, hanem tragedia. Nevetni ezen nem lehet.
3as, ott elvesztettem a fonalat hogy nem tudod utálni BoJo-t.
Még a tory-s ismerőseim is panaszkodnak rá, nehogy már.
Gáz vagy...🤣🤣🤣
- TV nem nézése, vagy ha mégis akkor reklámoknál elkapcsolom
- Youtube reklámblokkolo,
- Ipaden lenémítom és elfordulok amíg a reklám véget nem ér
Nem ott van a fókuszom, vagy ha beszívna akkor elterelem róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!