Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éreztél már olyat hogy mindenb...

Éreztél már olyat hogy mindenből eleged van?

Figyelt kérdés

Az árak egyre magasabbak.

A fizetés sz.r,de azért is meg kell dolgozni keményen.

Mindig jön valami probléma.

Hogy lehet így egy normális életet élni?

Mi értelme így az életnek?

2022. febr. 17. 20:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Én még sosem éreztem ilyet úgy igazán. Nagyon sok külső inger ér és olyan nincs, hogy minden rossz, mert akkor természetesen kiiktatom azt az ingerforrást. Persze volt már elegem egy emberből egy feladatból, egy napból, de úgy mindenből sosem.
2022. febr. 17. 23:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Amíg a tavalyi év meg nem történt, csak elvétve éreztem ilyent, és sosem tartott tovább pár napnál vagy -jobb esetben- pár óránál. Viszont tavaly.. hosszú hónapokon keresztül voltam ebben az állapotban, amit magánéleti gondok, itthoni feszültség és szinte állandó veszekedések, az ország helyzete és politikai "remekségei" váltottak ki, többek közt. Szóval nem volt túl sok pozitív dolog akkor az életemben, egyszerűen épphogy csak annyi energiám volt, hogy egyik napról a másikra vegetáljam magam és próbáltam nem mélyebbre süppedni.

Akkor történt végre változás, amikor elkezdődött a következő egyetemi félévem és közben önreflexiót végeztem és elhatároztam, hogy kevesebbet idegeskedek olyan dolgokon, amiket egyedül úgysem tudnék megváltoztatni. Nem volt egy sétagalopp, de már látom a javulást.

2022. febr. 18. 10:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Most megint nagyon ezt érzem sajnos.
2022. febr. 18. 16:29
 14/14 anonim ***** válasza:
76%
Nekem most is elegem van az életből!
2022. márc. 26. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!