Miért mindenből a legdrágábbat veszi?
Van egy haverom akit nem tudok hova tenni.
Mondjuk van egy telefon ő persze a legdrágább iPhone-t veszi meg+megveszi hozzá a legdrágább tablet-et is 500 ezerért,vicc az egészben hogy még a fiókját sem tudja beállítani rajta,tehát gyakorlatilag még letölteni sem tud semmit a telefonra,tabletra,egyszóval sík hülye az egészhez.
A legdrágább horgász cuccokat veszi meg ilyen 100 ezres orsókat stb(ezzel nincs bajom mert ehhez legalább ért valamennyire).
De az egész mellet még szerencsejáték függő is,elég nagy tétekbe játszik viszonylag,volt amikor sokat nyert..de most pl ilyen 300 ezret dobott ki ablakon.
Na de a lényeg (és ezen már nevetnem kellett) hogy 600-700 ezret keres becsületes úton,de ő kinézte magának az Audi RS6-ot a legújabbat ami 60 millióba kerül.
Barátnője soha nem volt,egyébként egy nagyon bunkó és arrogáns ember,szerintem van valami baja is a fejében...viszont ezt leszámítva jó srác,de komolyan mondom nem értem miért csinálja ezt.
A legtöbb ember csak kihasználja a pénze miatt,kölcsön kérnek tőle de soha nem adják meg stb,minek csinálja ezt? 34 éves amúgy a srác.
Lehet hogy meleg?
Hogy nem volt nője ha gazdag?
Ilyen nincs ez kamu vagy meleg
Ha megteheti nyugodtan, lehet amellett a fizu mellett lottónyertes, vagy örökölt valahonnan, vagy bűnöző, de ehhez nincs közöd.
Az meg, hogy nincs barátnője, lehet csak kapcsolatot nem akar, aztán ahogy mondod, hogyan szórja a pénzt, lehet minden este 10 kurvával mulat, de lehet tényleg meleg, de ehhez megint csak nincs közöd.
Talán adócsaló, és telik rá neki?
Viccet félretéve, ha gazdag lennék én is vennék drágább holmikat, nem mindenből a legdrágábbat, de nem sajnálnám egy 30-40 ezres sípcsontvédőre a pénzt, vagy egy 40-50 ezres bőr boxkesztyűre, esetleg éppen egy 15-20 milliós elektromos autóra sem.
Ő dolga, ha legális úton gazdagodott meg. A ciki csak az, ha ez mind hitelre van. :D
Sivár a pszichéje.
Vagy pedig valamilyen belső feszültsége fajdalma van.
De általaban a belső sivárság okozza. Ki kell tölteni az űrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!