Miért mindenkinek mindenből a legjobb legdrágább kell?
mert ez a "menő"
próbálj meg nem foglalkozni velük, az ilyen emberek felszínesek, és sokuk semmit nem fog elérni az életben, mert nem kell semmiért sem megküzdeniük.
Mert szánalmas agymosott fejlődés ellenes barmok.
Shzard le. Had bashszák tele negatívval a karmáljukat ha úgy jó.
:)
Egyáltalán nem kell a mindenkinek! :) Egyszerűen vannak olyan emberek, akik szeretik megmutatni, hogy megvehetik a legmárkásabb/legdivatosabb dolgokat. Ettől viszont nem fognak többet elérni az életben. Igazából általában az ilyen emberek képtelenek megindokolni, hogy miért jobb az, amit drágábban vesznek.
Ne aggódj, nem mindenki ilyen, bár a korosztályodra elég jellemző! Én is vehetnék szuper okos telefont, de egy régi Nokiám van, mert ennek a tudása és kezelése kényelmes! :)
hát én talán már egyetemem nem látom ezt, de gimiben ez volt amit te írsz. bár mi elit gimi voltunk, itt utolsó évben az volt a menő akinek a legdragabb kocsija van, meg aki már egyedül él a saját lakásában.. persze ez jókora arcot adott az illetőnek. hogy a szulei vették az lényegtelen..
az ilyenekkel nem kell foglalkozni. majd 10 év múlva meg nevetsz az osztálytalalkozon, hogy semmire nem vitték az életben, max a lányok találtak egy gazdag pasit akit fejhetnek apuci mellett.
nyilván minden osztályban vannak normális ertekrendu emberek is:) én egy olyan lánnyal voltam jóban akinek orvosok a szulei. de megse verte magát a szulei sikereire, nem volt úgy elszallva mint a többiek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!