Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éreztél már olyat hogy mindenb...

Éreztél már olyat hogy mindenből eleged van?

Figyelt kérdés

Az árak egyre magasabbak.

A fizetés sz.r,de azért is meg kell dolgozni keményen.

Mindig jön valami probléma.

Hogy lehet így egy normális életet élni?

Mi értelme így az életnek?

2022. febr. 17. 20:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nap mint nap ezt érzem.
2022. febr. 17. 20:07
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Be szoktam tépni ha ezeket érzem, nem megoldás azt szokásos mondani, de nekem segít...
2022. febr. 17. 20:08
 3/14 anonim ***** válasza:
23%

Ezért szavazzatok a fideszre, megérdemlitek.

Én nem tudlak benneteket sajnálni.

2022. febr. 17. 20:12
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
Ehhez semmi köze a Fidesznek
2022. febr. 17. 20:15
 5/14 A kérdező kommentje:
#3 Légyszíves hagyjuk már ki a politikát ebből.
2022. febr. 17. 20:15
 6/14 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan ember, aki ne érzett volna még ilyet. Sajnos. Én is gyakran szoktam.
2022. febr. 17. 20:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Lehet ez ellen tenni?
2022. febr. 17. 20:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy lehetne.
2022. febr. 17. 20:25
 9/14 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%

Hát, nem hiszem, hogy lehet ellene tenni. A dolgok alakulása nem mindig tőlünk függ, természetes, hogy elegünk lesz, ha épp olyan életszakaszban vagyunk, hogy semmi sem jó. Lehet azt mondani, hogy maradj pozitív és találd meg mindenben a jót, de olyankor nehéz, mikor kilátástalanság fog el, mert nyakig vagy a sz*rban és épp csak túlélni van energiád. Beletörődni bele lehet, meg lehet szokni, de az meg olyan elkeserítő.

Mondjuk én azzal szoktam nyugtatni magam, hogy felteszem a kérdést magamban, hogy változik-e valami, jobb lesz-e nekem, ha még lehúzom jobban magam azzal, hogy idegeskedem vagy bármi. Ha a válasz nem, akkor megpróbálom elengedni és azzal foglalkozni, ami feltölt, de van, hogy ez is csak addig segít, míg elterelem a figyelmem, mivel a problémák nem szűnnek meg.

2022. febr. 17. 20:34
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam ilyet érezni. Néha a politikai hírek váltják ki, néha a munkahely, néha ha itthon van valamiért feszültség.

Szerintem nincs olyan, aki soha ne érezne így, mert ahhoz az kellene, hogy külső ingerek ne érjenek, amik ezt okozzák.

2022. febr. 17. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!