Mondták már neked,hogy furcsa a járásod/menésed ?
kb mindenkinek akit ismerek van egy sajátos járása.. felismerem oket messzirol, de ez nem jelenti azt hogy hülyén mennek
ha kihuzod magad, nem ugralsz, mesz ossze vissza akkor nagy gaz nem
lehet
Mit mondtak, mi a jellegzetes a menéseden? Biztos megkérdezted már.
Esetleg hanghatással jár, pl. csoszogsz, vagy döngő lépésekkel jársz?
Vagy a lábad/lábfejed tartása furcsa? Van, aki nagyon befelé fordítja a lábfejeit.
Vagy a járasod tempóját kifogásolták? Szoktam láni néha, hogy akik nagyon sietnek, azok néha erősen lóbálják a karjukat.
Esetleg a testtartásod furcsa járás közben? Túl merev vagy görnyedt.
Ha még nem kérdezted, kérdezd meg. Vagy kérj meg valakit, hogy telefonnal videózzon le és elemezd a videót.
Igen, én pl. úgy megyek mint az apám, gyorsan, jellegzetes járással és régebben mindig szarrá koptattam a benti papucsok belső széleit. Anyám állandóan basztatott, mutogatta másoknak, hogy nézzétek milyen hülyén jár a gyerek, tisztára mint az apja.
Aztán volt egy balesetem, amikor újra kellett tanulnom járni és azóta ez a papucs-kijárás megszűnt, érdekes. Viszont a járásomon meglátszik, sokan nem vennék észre de én tudom, hogy másképp rakom a lábam, mint a baleset előtt. Ha fáradt vagyok, akkor még inkább, volt már hogy be is szóltak hogy csámpás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!