Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mondták már neked,hogy furcsa...

Mondták már neked,hogy furcsa a járásod/menésed ?

Figyelt kérdés
Nekem már többen,hogy kilométerekről látják ha én jövök a menesemből.. nem tudom ezen,hogy tegyem túl magam. Lány vagyok. Kérdeztem anyát,hogy tényleg akkora gáz van a menesemmel ? Azt mondta nem, biztos rohanok. Egyébként O mindig őszinte velem. De nem tudom,hogy tegyem rajta túl magam. Évek óta mondják ,hogy furcsán megyek.
2022. febr. 16. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

kb mindenkinek akit ismerek van egy sajátos járása.. felismerem oket messzirol, de ez nem jelenti azt hogy hülyén mennek

ha kihuzod magad, nem ugralsz, mesz ossze vissza akkor nagy gaz nem

lehet

2022. febr. 16. 22:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akik mondják ezt neked, kérdezd meg tőlük, hogy szerintük mi lehet a gond, mit javasolnak, hova menj vele? Lehet gyógytornára lenne szükséged, vagy ortopédus menézné a lábadat (bokasüllyedés, lúdtalp, stb.), és ezt kezelné.
2022. febr. 16. 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Csak a nezésemre, meg a csipőm mozgására mondták.
2022. febr. 16. 22:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit mondtak, mi a jellegzetes a menéseden? Biztos megkérdezted már.

Esetleg hanghatással jár, pl. csoszogsz, vagy döngő lépésekkel jársz?

Vagy a lábad/lábfejed tartása furcsa? Van, aki nagyon befelé fordítja a lábfejeit.

Vagy a járasod tempóját kifogásolták? Szoktam láni néha, hogy akik nagyon sietnek, azok néha erősen lóbálják a karjukat.

Esetleg a testtartásod furcsa járás közben? Túl merev vagy görnyedt.

Ha még nem kérdezted, kérdezd meg. Vagy kérj meg valakit, hogy telefonnal videózzon le és elemezd a videót.

2022. febr. 16. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Huszonéves koromban haza felé mentem, és a kismamák (szomszédok), a ház előtt állva beszélgettek. Az egyikőjük köszönésképen mondta: már messziről megismertelek a csámpás járásodról. Nagyon rosszul esett, de sajnos igaza volt. Sokáig bánkódtam miatta, azóta is jobban odafigyelek magamra, de szerintem még ma sem igazán szép a járásom. (Meg én sem)
2022. febr. 16. 22:49
 6/9 anonim ***** válasza:
20%
Hasmenés?
2022. febr. 16. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Páran felismernek a járásomból. Igazából annyi benne a felismerhető, hogy az átlagosnál kevésbé mozdítom a térdem, kb mint mikor a katonák felvonulnak vagy miként mondják.
2022. febr. 17. 06:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy furcsa, nem, azt, hogy felismerhető, karakteres, azt már mondták.
2022. febr. 17. 12:00
 9/9 Metionin ***** válasza:
100%

Igen, én pl. úgy megyek mint az apám, gyorsan, jellegzetes járással és régebben mindig szarrá koptattam a benti papucsok belső széleit. Anyám állandóan basztatott, mutogatta másoknak, hogy nézzétek milyen hülyén jár a gyerek, tisztára mint az apja.

Aztán volt egy balesetem, amikor újra kellett tanulnom járni és azóta ez a papucs-kijárás megszűnt, érdekes. Viszont a járásomon meglátszik, sokan nem vennék észre de én tudom, hogy másképp rakom a lábam, mint a baleset előtt. Ha fáradt vagyok, akkor még inkább, volt már hogy be is szóltak hogy csámpás vagyok.

2022. febr. 17. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!