Néha eltevesztem a bal es a jobb oldalt. Megyek az uton es mondja a gps,hogy menjek balra es befordulok jobbra, vagy mondja a ferjem,hogy ott van balra valami es jobbra nyitom ki a szekrenyt. Mas is keveri a ket oldalt?
Figyelt kérdés
Nem mindig,csak hirtelen helyzetbe,vagy mikor faradt vagyok.2022. febr. 16. 08:45
11/17 anonim válasza:
Szólj vissza,vagy csapd le őket
12/17 anonim válasza:
Nem vagy vele egyedül, ne aggódj. Nőknél gyakoribb egyébként.
13/17 A kérdező kommentje:
Elolvastam, koszi.
2022. febr. 16. 11:32
14/17 anonim válasza:
Velem is gyakran előfordul. Gyerekkoromban azzal magyarázták, hogy azért van, mert kétkezes vagyok.
Nálam még az analóg óra leolvasása is ilyen. Ha hirtelen kell(ene) megmondani róla az időt, nem mindig megy.
Ezek az én gyári hibáim. :)
15/17 A kérdező kommentje:
Ettol vagyunk kulonlegesek :)
2022. febr. 16. 11:58
16/17 Metionin válasza:
14. Teljesen ugyanez nálam is. Kétkezes vagyok és keverem az oldalakat és az analóg óra is kis fáziskéséssel megy.
17/17 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. A Duna medrébe pottyant kocsiban telefonodat bámulgatva ráérsz még megtanulni az irányokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!