Elfogadható, ha valaki tudatosan jobb híján a manipulációban éli ki magát?
Figyelt kérdés
Tehát ha valaki másképpen nem tud érdemben nyomást gyakorolni, vagy hatalmat, erőt mutatni, akkor marad a pszichológiai hadviselés, mint egyetlen érdekérvényesítő módszer. Feszültség, frusztráció kompenzálására is hatékony.2022. febr. 1. 22:12
1/6 anonim válasza:
nem. Nincs visszataszítóbb a manipulatív embereknél.
2/6 anonim válasza:
Hát ha sikerül neki akkor csinálja, nem mindenkit lehet manipulálni...és gondolom nem sok ember kapott a KGB-nél okítást :d...
Amúgy párkapcsolatokba fordul elő leginkább az ilyen, politikában, reklámokban mindenhol...szóval a hülyét hülyére verni már nem tudják :d
3/6 anonim válasza:
Nem. Legfeljebb önvédelemből, átmenetileg olyan szituációban, ahonnan nincs lehetőséged azonnal kimenekülni.
4/6 anonim válasza:
Ez szerintem mindennapos dolog, így azt gondolom, hogy elfogadható, de ne érts félre, én nem támogatom. Számomra ez nagyon nincs rendben, de a világban annyira sok ilyen viselkedésű ember van, hogy szerintem abszolút átlagosnak számítanak, tehát elfogadhatók az átlag számára.
5/6 anonim válasza:
Az emberek nagy része nem tudatosan csinálja. Hanem valahogy már előre felteszi, hogyha nyíltan mondaná az igényeit, akkor elutasítanák. És már valahogy ösztönösen nem azt mondja, hanem valami nyakatekert dolgot.
Szerintem aki ilyet csinál annak valami biztonságos környezetre van szüksége, ahol megszokhatja, hogy nincs retorzió, ha mondja hogy mi van.
6/6 anonim válasza:
Nem, ezek a legganébb "emberek", általában a vallásosak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!