Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » De a nők nagy része miért...

De a nők nagy része miért párkapcsolatot mániás? Vagy ez egyáltalán mi?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok és nagyon sok nőt értek ez alatt (nem mindet), de a legtöbb folyton az érzelmeiről beszél, ami engem valahogy nem igazán tud érdekelni, persze normális keretek között még érdekel is a dolog, de sok csaj egésznap azt fújja a szerelméről, csalódásáról, és egyéb infantilis f..ág 0-24 ben.

A másik meg hogy folyton párt keresnek, folyamatosan csak erről tudnak beszélni ahelyett hogy valakivel össze jönnének végre a barátnőikkel is csak erről tudnak beszélni, egésznap Facebookon, instán a párkapcsolat a téma vagy a gyerek (de ezt inkább hagyjuk is)

Sok barátom van tehát nem minden nő ilyen szerencsére, másról is lehet velük beszélni (inkább az idősebbekel) de mi ez a párkapcsolat mánia? Vagy minek lehet ezt nevezni? Már csömöröm van tőlük.

29f

2022. febr. 15. 22:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15%

Van némi félreértés :D:D

2022. febr. 15. 23:01
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Eddig az volt a baj, hogy inkább egyedül vagyunk, mint incelekkel. Egyeztessetek már, mielőtt idehányjátok az ostobaságokat.
2022. febr. 16. 00:13
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Szívem szerint csak szexelgetnék összevissza kizárólag helyes palikkal, de et a társadalom nem nyelné be, mindenféle jelzőt kapnék. Így kapcsolatban vagyok, mellette álmaimban/aszti közben élem ki a vágyaimat. Gyerek sose szerepelt köztük. Nem vagyok kapcsolatmániás, de ha már lett, akkor elvagyok így.
2022. febr. 16. 02:36
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
Ja, eddig az volt a baj, hogy milyen kevés nő van a társkeresőkön, szórakozóhelyeken, és még élőben se hajlandóak ismerkedni, elhatják a férfiakat, és itt gyakorin se írnak vissza, mert maguknak valóak. Most akkor melyik igaz? :D Na meg én nem azt látom, hogy a nők annyira kétségbeesetten ráírkálnának minden férfira facebookon meg instagramon. Komolyan, van egy pár f.szi aki minden hónapban rám ír, hogy "szia", aztán ha nem írok vissza, akkor megy és ráír az összes barátnőmre. Szóval szerintem még mindig jobban megvagyunk egyedül, mint a férfiak. Itt gyakorin se a nők írnak ki napi 20 kérdést arról, hogy mennyire magányosak.
2022. febr. 16. 02:39
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Ez msot olyan akar lenni mint a tegnapi mi értelme a nőknek kérdés?
2022. febr. 16. 04:01
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
Baromira idegesített a kolléganőm pasija, akit sosem láttam, de mindig róla hallottam. Szétmentek, a csaj totál megzakkant, hogy ő most hogy fog nélküle élni??? Nekem akkor nem volt pasim, nem is értettem, hát hogy. Mint eddig, csak legalább nem traktál többet a pasassal 😃. Most egy fiatal szingli pasi a kollégám, végre nem a szexről meg a szerelemről szól a nap. Ezeknek a csajoknak az a mérce, milyen jó a pasid, ha nincs, selejt vagy, lenéznek.
2022. febr. 16. 06:39
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
De a faszik miért nem kistestvért csinálnak maguknak, ahelyett hogy állandóan bennünket fikáznak? Ott van anyátok, vele foglalkozzatok.
2022. febr. 16. 08:44
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
Sok itt a sírós kandúr Gyakorin...
2022. febr. 16. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!