Lányok kinek milyen olyan külső tulajdonsága, adottsága van, ami zavarja, gátolja abban hogy ismerkedjen?
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 16:26
11/13 anonim válasza:
Goth stílus és mellette falun lakom... Nyilván ez nem olyasmi amit ne lehetne megváltoztatni, de ez vagyok én, viszont cserébe hát hallani vissza szép dolgokat, bár igazából csak régen volt zavaró, már emgszoktam.
12/13 anonim válasza:
#9 #2vagyok, 190 cmes lany :D. Nekem is sokaig tartott elfogadni, higy mindenki legalabb egy fejjel alacsonyabb nalam, ha gondolod irj nyugodtan :D
13/13 anonim válasza:
17 éves létemre magas és kövér is vagyok egészen kicsikorom óta, és pont egy hónapja derült rá fény, hogy hormonproblémák miatt nem tudok lefogyni. Addig mások is folyton gyötörtek, én is gyötörtem magam amiért így nézek ki, csak mindenféle diétát, edzést kipróbáltam, aztán elkeseredtem, hogy semmi nem működik. Ennek köszönhetően mindig nehéz volt bárkivel beszélgetnem, kezdeményezni, még ha ez csak egy barátság is, nem hogy párkapcsolat. Amióta elkezdtem önbizalmat építeni, azóta könnyebben beszélek másokkal, de azt még mindig kizártnak tartom, hogy egy fiúnál merjek kezdeményezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!