Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az a külső/belső tulajdonság egy lányban ami nagyon megfog titeket?
Figyelt kérdés
17 vagyok, de soha nem volt barátom. Nem tudom mit kellene csinálnom, hogy jobban rámfigyeljenek a fiúk (a r*banckodást, meg a lenge öltözködést kihagynám)2020. dec. 20. 12:19
1/10 anonim válasza:
Külső: alacsony, vékony, arc, szem,
Belső: legyen jó humora, legyen kedves, legyenek céljai, legyen hűséges,
A külső inkább csak a figyelmemet kelti fel, a belső viszont megtart az adott lány mellet.
Légy nyitottabb, keres szemkontaktust, mosolyogj. Békeidőbe szoktál járni pl kávézóba, plázába, buliba, könyvtárba stb, vagy inkább otthonülő tipus vagy?
20/F
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Nem mindig van időm ilyenekre, de ha tudok, akkor szoktam néha ilyen helyekre járni. Bár buliba soha
2020. dec. 20. 12:59
3/10 anonim válasza:
A külső a fontos úgyis elsőre, abból meg mindenkinek más tetszik. A belsőt úgyis csak később ismered meg, az nem fog egyből szembetűnni.
4/10 anonim válasza:
Minden fiú mást keres egy lányban, a legtöbb fiúnak viszont annyi az elvárása, hogy vonzó alakod illetve arcod legyen. A többi lényegtelen, ha ez megvan akkor a legtöbb fiú érdeklődését máris felkelted. Akik értelmesebbek, azok már mélyebb dolgokban gondolkodnak a kapcsolatok terén. :D
5/10 anonim válasza:
Az addig jó hogy vonzó arc és alak, de mindenkinek más az ízlése. Van aki a csontvázakat szereti van aki a husisabb lányokat.
6/10 anonim válasza:
Belső: őszinte megértő kedves támogató, és egyszerűen tele van szeretettel...xd
7/10 SIDLER22 válasza:
A külső az első. Az az amit először meglátsz. Nyilván ha külsőre nem tetszik nekem valaki akkor nem is nagyon állok le vele beszélgetni. Viszont minden fiúnak másféle külső tetszik. Én például szeretem ha egy lány festi a haját, nem sminkeli magát és visszafogott ruhákba jár. A többiekkel ellentétben a humora engem annyira nem érdekel. Nem mindig viccelődni akarok vele. Inkább komolyabb dolgokról is elbeszélgetni.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!😊
2020. dec. 20. 17:28
9/10 anonim válasza:
Külső tulajdonságot nem tudok mondani arra nincs ideálom.
De belsőleg tetszik ha céltudatos, okos, vicces és ha van valami élet célja vagy elképzelése a jövőjéről.
10/10 trichard2001 válasza:
Kérdező. Ha nem jársz szórakozóhelyekre, nem mozdulsz ki, akkor hogy akarsz ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!