Lányok kinek milyen olyan külső tulajdonsága, adottsága van, ami zavarja, gátolja abban hogy ismerkedjen?
Elsősorban a fogaim. Ápolom őket, rendszeresen járok fogorvoshoz kontrollra és mindig megcsináltatom amit kell, viszont így is borzalmas állapotban vannak. Egy fogam hiányzik, ami egy szélesebb mosolynál vagy nevetés közben látszik is. Nagyon szégyellem és zavar, mert nem esztétikus és sokaknak gondolom egyből az jut róla eszébe, hogy ez mekkora igénytelenség. Holott én tényleg igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, de sajnos ilyenek a fogaim (a családban mindenki ezzel küzd, pl. anyukámnak is műfogsort kellett csináltatnia már 30 éves korában). Sajnos nincsen pénzem fogpótlásra és nem tudom valaha lesz-e, így kénytelen vagyok ezzel együttélni.
A másik pedig a szőrtelenítés kérdése. Szőrös típus vagyok, ez is genetika (igen voltam orvosnál és nem, nincsen semmi bajom) és mindenem szőrös (tehát nem csak a hónaljam és lábam, hanem pl. a hasam is, a karjaim, az arcomon is erősebb szerintem). Mivel elég világos a bőröm és sötétbarna/fekete a szőröm, ezért elég feltűnő is, még a kisebb pihék is láthatóak. Ráadásul nagyon érzékeny is a bőröm, így a szőrtelenítést sem viseli jól és gyakran benő, begyullad, kipirosodik, kipattog a bőröm. Arról nem is beszélve, hogy a szőrtelenítés is mennyi pénzt és időt igényel, mert nekem ez így nem egy 2 perces "zuhanyban lehúzom a borotvával" történet.
Emellett rengeteget csúfoltak gyerekkoromban tulajdonképpen minden miatt (az arcom, a szám, az orrom, a testalkatom, a bőröm stb., tényleg minden miatt) és emiatt egyáltalán nem érzem magam komfortosan a saját testemben, erős önbizalomhiányom van. Viszont ettől függetlenül magam nem változtatnék máson az előbb említetteken kívül és, ha nem lennének ezek a feldolgozatlan sértések stb., akkor más nem zavarna magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!