Miért fontosabb sokaknak a politikai nézetei, mint az emberi kapcsolatai?
Figyelt kérdés
Emberi kapcsolatok alatt értek akár ismerőst, havert, barátot, párkapcsolatot, házastársat, családtagot is.2022. febr. 15. 09:13
11/32 anonim válasza:
Én tudom miért van ez, de hiába írnám le.
Ez olyan dolog, hogy csak akkor értené meg az ember, ha önmaga jönne rá.
12/32 anonim válasza:
Nem akarok olyan emberekkel közeli kapcsolatot ápolni, akik olyan politikai nézeteket vallanak, amelyek engem negatívan diszkriminálnak, megnehezítik az életemet. Mégis miért akarnék olyanokkal jóban lenni, akik direkt ártani akarnak nekem és minden hozzám hasonló embernek?
13/32 anonim válasza:
Ezért felesleges szelektálnod az embereket. Ez egy olyan dolog, amin úgy is össze lehet veszni, ha ugyanazt gondoljátok, csak máshogy fogalmazzátok meg, más szót használnak, vagy máshova teszik ki az írásjeleket.
14/32 A kérdező kommentje:
12# Mivel tud neked ártani egy olyan ember, akinek nem ugyanaz a politikai nézete vagy a kedvenc pártja, mint neked?
2022. febr. 15. 18:31
15/32 anonim válasza:
6-os mekkora troll vagy. :D
Értettük a poént.
16/32 anonim válasza:
Mert az szar ember. Aki rasszista, homofób, szexista, azzal amúgy sem vagyok jóban, ha nem politizál.
18/32 anonim válasza:
Na. Tudtam hogy valaki megpróbálja rövidre zárni a kérdést a neoliberális és neoradikális ellentéttel. Elég olcsó megoldás.
Azt tudtátok hogy a két nagy párt hívei között is vannak ellentétek? Sőt legtöbb esetben ott van. És ott nem a rasszizmus a kérdés ám.
19/32 anonim válasza:
17# Akkor ezekszerint nekem dobnom kéne az asszonyt, mert nem ugyanaz a politikai nézetünk? Akkor is, ha amúgy minden más rendben van?
20/32 anonim válasza:
Nemzeti radikális na. Nem neoradikális. Csak kicsit felhúzott, hogy valaki aki szerint rendben van ez, hogy fontosabb a politikai nézet, mint az emberi kapcsolat, ilyen szélsőséges példával magyarázza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!