Nem túlságosan. Ha lehet, csak olyanokkal veszem körbe magam, akikkel őszinték tudunk lenni egymással.
2021. márc. 25. 09:32
2/15 anonim válasza:
Nincsenek emberi kapcsolataim :D
2021. márc. 25. 09:38
3/15 anonim válasza:
Mindig őszinte vagyok, tudják, hogy mit gondolok
2021. márc. 25. 09:42
4/15 anonim válasza:
Mióta elmondtam a "barátnőmnek", hogy tudom meglopott vetít sértődött es nem jön.
2021. márc. 25. 09:47
5/15 anonim válasza:
Nekem volt ilyen és véget is ért a nagy barátság de nem is érdekel engem igazából.Nem akartam már barátkozni az illetővel és közöltem vele hogy pár napig ne beszéljünk és aztán jöttek a "szép"üzik....Na mondom,ok🤭🤭Olyan személyeskedő üzenetek hogy csak na👏👏De már nem érdekel és örülök hogy vége lett
2021. márc. 25. 09:49
6/15 anonim válasza:
Volt egy olyan nap, amikor mindenkiről leírtam a véleményem.( Igen, a rosz tulajdonságokat is.)
Hiába kérték ők,- hogy alkossak véleményt,- a válasz sértődés volt. Hiába veszem körülmagamat olyanokkal, akikben megbízok és szeretem őket, akkor is érzékeny az ember a saját hiányoságaira.
Rá kellett jönnöm, hogy az emberek nem szeretik hallani a negatív tényeket magukról.
Egyébként egyiküket se veszítettem el, de megbántam a nyílt véleményalkotást.
2021. márc. 25. 09:54
7/15 anonim válasza:
Nagyrészt semennyire.
Munkahelyen lehetnének nagyobb meglepik, arra nincs ráhatásom, hogy ott kik vannak körülöttem.
8/15 anonim válasza:
Nincs sok kapcsolatom, úgy fogadom el őket amilyenek, persze ehhez az kell hogy az alapvető értékeink egyezzenek.
Ha bármiben kérik a véleményemet őszintén válaszolok.
Kéretlenül viszont nem mondok véleményt.
9/15 anonim válasza:
Szerintem semennyire. Bár sokszor igyekszem szofisztikáltan előadni a véleményemet, de mindig őszinte. Ezt a barátaim megszokták, plusz azt is, hogy sokszor az őszinte véleményem elég bántó. De ugyanezt elvárom visszafelé is és én sem sértődöm meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!