Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha az ismerőseidnek őszintén...

Ha az ismerőseidnek őszintén elmondanád róluk a véleményed, mennyire rendeződnének át emberi kapcsolataid?

Figyelt kérdés

2021. márc. 25. 09:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem túlságosan. Ha lehet, csak olyanokkal veszem körbe magam, akikkel őszinték tudunk lenni egymással.
2021. márc. 25. 09:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek emberi kapcsolataim :D
2021. márc. 25. 09:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindig őszinte vagyok, tudják, hogy mit gondolok
2021. márc. 25. 09:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mióta elmondtam a "barátnőmnek", hogy tudom meglopott vetít sértődött es nem jön.
2021. márc. 25. 09:47
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen és véget is ért a nagy barátság de nem is érdekel engem igazából.Nem akartam már barátkozni az illetővel és közöltem vele hogy pár napig ne beszéljünk és aztán jöttek a "szép"üzik....Na mondom,ok🤭🤭Olyan személyeskedő üzenetek hogy csak na👏👏De már nem érdekel és örülök hogy vége lett
2021. márc. 25. 09:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy olyan nap, amikor mindenkiről leírtam a véleményem.( Igen, a rosz tulajdonságokat is.)

Hiába kérték ők,- hogy alkossak véleményt,- a válasz sértődés volt. Hiába veszem körülmagamat olyanokkal, akikben megbízok és szeretem őket, akkor is érzékeny az ember a saját hiányoságaira.

Rá kellett jönnöm, hogy az emberek nem szeretik hallani a negatív tényeket magukról.

Egyébként egyiküket se veszítettem el, de megbántam a nyílt véleményalkotást.

2021. márc. 25. 09:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyrészt semennyire.

Munkahelyen lehetnének nagyobb meglepik, arra nincs ráhatásom, hogy ott kik vannak körülöttem.

8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs sok kapcsolatom, úgy fogadom el őket amilyenek, persze ehhez az kell hogy az alapvető értékeink egyezzenek.

Ha bármiben kérik a véleményemet őszintén válaszolok.

Kéretlenül viszont nem mondok véleményt.

9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semennyire. Bár sokszor igyekszem szofisztikáltan előadni a véleményemet, de mindig őszinte. Ezt a barátaim megszokták, plusz azt is, hogy sokszor az őszinte véleményem elég bántó. De ugyanezt elvárom visszafelé is és én sem sértődöm meg.
2021. márc. 25. 10:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A nõi ismerõsök terén nagyon pozitív irányban :D
2021. márc. 25. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!