Ki a legcsodálatosabb ember számodra a világon - és miért?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 13:10
1/11 anonim válasza:
Rajtam kivul ugyerted, talan euler.
2/11 DeMoR válasza:
Pl.: Gandhi. Békével ért el békét. ^^
3/11 anonim válasza:
Albert Schweitzer - egész élete hiteles, és nagyon jó
4/11 anonim válasza:
Az anyukám. Példaértékű, ahogyan vezeti a háztartást, ellát mindenkit és törődik velünk. Az anyaságom során az ő értékeit és tanácsait próbálom én is követni.
6/11 anonim válasza:
Orbán Viktor - nem szükséges részletezni, annyira egyértelmű!
7/11 anonim válasza:
2. Ugye tudod, hogy Gandhi pedofil volt?
8/11 anonim válasza:
sajnos nincs ilyen. Egy állatot jobban tudok tisztelni mint egy emberi lényt.
10/11 anonim válasza:
Én magam, természetesen. Annyit dolgoztam magamon és olyan keményen, és nincs más ember, akit megismertem és ennyire láttam volna az erőfeszítéseit és megállíthatatlan tüzességét. Tudom, hogy irigység most szétmarja a többieket ha ezt olvassák, nyugodtan mehet is. Pont ezért vagyok ennyire jó, mert el tudom engedni az emberek véleményét is. Na sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!