Melyik állatra hasonlítasz legjobban?
Figyelt kérdés
Kérem a buta tyúk, nagy marha és egyéb pejoratív szavak mellőzését! Köszönöm. ☺️2022. febr. 15. 08:49
31/43 anonim válasza:
Én is pont a hollót akartam írni :D szeretek feketében lenni. Mondjuk olyan intelligens lehet, hogy nem vagyok, mint egy holló, de szeretnék! :)
32/43 anonim válasza:
Most egy kialvatlan medvére, aki nem tudott téli álmot aludni.
33/43 anonim válasza:
“Akkor olyan vagy, mint Sheldon?”
Vannak átfedések, de azért Sheldon nem vagyok
35/43 A kérdező kommentje:
34: Emberállatra?
2022. febr. 15. 11:22
37/43 anonim válasza:
Leginkább hiúz. Nem a legnagyobb, nem a legfélelmetesebb, inkább magának való, de jó a mozgáskoordinációja és a maga ésszerű keretein belül megállja a helyét a világban.
38/43 Metionin válasza:
Egy macska és egy varjú keveréke
39/43 A kérdező kommentje:
38: Akkor az vacska. Vagy marjú.
2022. febr. 15. 13:33
40/43 anonim válasza:
Pok. Ulok a sarokban, es olyan, mintha nyolc labam lenne, minden iranyba nyujtogatom, csak igy tudok ulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!