Melyik állatra hasonlítasz legjobban?
Figyelt kérdés
Kérem a buta tyúk, nagy marha és egyéb pejoratív szavak mellőzését! Köszönöm. ☺️2022. febr. 15. 08:49
21/43 anonim válasza:
Ja és szeretek szárnyalni és szabad madár típus vagyok. 13-as vagyok.
22/43 A kérdező kommentje:
20: De a mormota olyan cuki, akárcsak én. 😊😊😊
2022. febr. 15. 09:33
23/43 anonim válasza:
Autista vagyok. Az emberek többségét leszarom. Egyedül érzem jól magam a szobámban. Undorítóan válogatok, alig eszek meg párfajta ételt. Nem szeretem, ha mások hozzám akarnak érni. Szerintem jó macska lennék.
24/43 anonim válasza:
Akkor maradj a mormotánál. :D
25/43 anonim válasza:
23-as a macska szereti ha simogatják. Amúgy az autistákra tényleg jellemző, hogy nem szeretik ha hozzájuk érnek, olvastam Donna Williams könyvében, de amúgy te nem aspergeres vagy? Az az enyhébbik változata. A súlyos autista nem is kommunikál vagy épphogy, és míg Leonardo rajzokra képes, saját maga a gombjait nem tudja begombolni. Láttam egy 5 éves kislány rajzát, emlékeim szerint 5 éves volt, olyan volt mint Leonardo vázlatrajzai. Lovat rajzolt a kislány profi rajz volt.
26/43 A kérdező kommentje:
Hmmm még esetleg valami rágcsáló, mert szeretek felfalni mindent a szekrényből, hűtőből. Alamuszi egy dög vagyok..
2022. febr. 15. 09:40
27/43 anonim válasza:
🐺 Farkas illik rám leginkább.
28/43 anonim válasza:
25
Minden autista más. Ezért hívják spektrum zavarnak. Valaki elviseli, valaki utálja, de olyan is van, aki igényli az emberi érintést és társaságot. Én sosem szerettem, ha megpuszilnak vagy megölelnek.
29/43 A kérdező kommentje:
28: Akkor olyan vagy, mint Sheldon?
2022. febr. 15. 09:55
30/43 anonim válasza:
Belsőre nem tudom, de külsőre mindenképpen holló. Szeretek feketében öltözködni és nagy az orrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!