Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik állatra hasonlítasz...

Melyik állatra hasonlítasz legjobban?

Figyelt kérdés
Kérem a buta tyúk, nagy marha és egyéb pejoratív szavak mellőzését! Köszönöm. ☺️

2022. febr. 15. 08:49
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Alaszkai Malamut.
2022. febr. 15. 09:22
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Elefánt, oroszlán
2022. febr. 15. 09:23
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Külsőleg nem tudom, de szerintem ló. Belsőleg vegyes vagyok. Több állat viselkedése is jellemző rám. Pl. ló, kutya, mókus, bálna, delfin, madár

Ló, van mikor megzabolázhatatlan vagyok, de van mikor inkább elnyargalnék bizonyos helyzetekben. Imádom a zabot, régen rendszeresen szerettem futni a sportpályán körbe körbe, és tudnám sorolni. Szeretem az almát, répát.

Kutya- gyerekkoromban a lépcsőn úgy közlekedtem mint a kutya, csak lefelé befordított hátsóval,de előbb leértem mint a szüleim. Amugy gyerekként szerintem ugy néztem ki mint egy kis kutyakölyök, pufi arc, hasonló száj, négykézláb, na mi van típusú bámulás. Imádok túrázni,bár már nagyon rég tettem és a sportot is, de attól függetlenül imádom, de van hogy imádok garfieldkodni is, tudom, hogy az egy macska egy filmből. Van, hogy kíváncsi természet vagyok, ha valamit nem tudok szeretek utána járni, mint a kutya aki érdekes illatot érzékel séta közben. Csak én tudományok terén. De van, hogy morcos kutya fejű, ha valami nem tetszik. Tudok morogni is.

Mókus- gyűjtögető típus vagyok, imádom a magvakat,a fenyőmagot is, és szeretek kreatívan kitalálni dolgokat. Van hogy nem találom a cuccomat, amit nem tudom hova tettem, ugyanezt csinálja a mókus is ezért mondják rá, hogy az erdő jó kertésze, mert a makkot gyakran rejti el talajba, de aztán soha nem találja. De nem csak talajban szeretnek élelmiszer raktárt készíteni. Illetve szeretek vissza uzsgyizni az odúmba.

Bálna, delfin- gyerekkoromban ki se lehetett szedni a lavorból nyáron a beszámolók alapján. Kíváncsi természet vagyok.

Madár- hát van mikor bagoly típus vagyok, amikor olyan időszakom van, akkor van hogy később alszom el. De van, hogy fekete rigó módjára járom a boltot kaja után nézve. Szeretek énekelni is, bár a hangom már nem olyan mint régen, gyakorolni kéne. :D

Több állat most nem jut eszembe.

2022. febr. 15. 09:23
 14/43 A kérdező kommentje:
Van olyan állat, aki lusta, mint a dög, meg folyton fekszik? Na az én vagyok. Talán még valami szürke egér jellemez engem, vagy a nyúl.
2022. febr. 15. 09:26
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Teknős...
2022. febr. 15. 09:29
 16/43 A kérdező kommentje:
2022. febr. 15. 09:29
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
14: Macskánk pont ilyen :) Ahol leteszed ott fog aludni :)
2022. febr. 15. 09:30
 18/43 A kérdező kommentje:
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

A nyúl igen aktív.

Talán a fókák fekszenek kolóniában többet, de ők is mikor kajáért mennek azért dolgoznak rendesen.

Amúgy pl. a hernyó nem túl aktív, míg pillangó nem lesz. Pl. hernyó korában leveleket eszik, hogy bábot tudjon készíteni,aztán pillangóként már igen aktív.

Szerintem inkább maradj a garfield hasonlatnál.

A szürke egér is állandóan trappol.

20/43 anonim ***** válasza:
100%
A mormota is igen aktív amit linkeltél.
2022. febr. 15. 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!