Melyik anime karakterre hasonlítasz a legjobban külső vagy belső tulajdonságilag?
Én belsőleg egy az egyben Setsuna vagyok a Gundam 00-ból, higgadt, rideg, érzelemmentes vagyok sokszor. Külsőleg most nem tudok egy karaktert sem kire hasonlítok, igy leírom: középmagas, rövid, barna haj, átlagos testalkat.
Veletek mi a helyzet???
Raku a Nisekoiból.Én is mindig sokat agyalok mindenen és van olyan dolog az életemben amin nem tudok változtatni,ahogy ő sem.Valamint még Hyouka-ból Orekire,mert nyugodt vagyok és nem érdekel a sok hülyeség amiért általában sokan oda vannak(gondolok itt a jelenleg felkapott Pokemon go-ra,stb.).
Külsőre pedig Satoshi a Hyoukaból talán,bár izmosabb. :D
ugye nem így nézel ki 2. válaszoló? :DD
Belsőleg egy Akemi Homura (Mahou Shoujo Madoka Magica), Senjougahara Hitagi (Monogatari Series) és Ryougi Shiki (Kara no Kyoukai) keveréknek mondanám magam, leszámítva olyan "apróságokat", mint mondjuk a gyilkolási hajlam:'D (Egyébként egy könyvszereplőre mondanám, hogy olyan a személyisége, mintha én lennék, de most nem ez volt a kérdés)
Külsőleg... háát, nem is tudom, talán Sawabe Tsubaki (Shigatsu wa Kimi no Uso), vagy Watanabe Saki (Shinsekai Yori).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!